A bezpiecznik sprawdzałeś?
Printable View
A bezpiecznik sprawdzałeś?
No to podstawa przecież... 1 i 26 sprawne i dobre...
Panowie, a może tylko wystarczy kupić włącznik ustawiania lusterek z pozycja na środku grzanie? Może ten plus jest pod kostką włącznika a włącznik bez pozycji ogrzewania i nie włącza?
Jak to wygląda z instalacją?
Dzisiaj bo dzisiaj dostałem się do niebieskich kostek. Jak w powyższych postach instalacja kończyła się na kablu brązowo-czarnym. Doprowadziłem od tych przewodów kable do białego w podgrzewaniu szyb no i czeka mnie już tylko założenie maty na lusterko kierowcy. W razie pytań jakby ktoś miał to mogę szczerze pomóc...
WESOŁYCH ŚWIĄT
Panowie / i panie :)/ powiedzcie mi prosze czy prawe i lewe lusterko ma oddzielny bezpiecznik?
Nie grzeje mi lewe i jak tylko nie bedzie tak wilgotno zabieram sie za szukanie przyczyny.
Mozliwe ze jedynie mata do wymiany ale chcial bym to zdiagnozowac.
Vag nie pokazal mi bledow albo slabo sprawdzalem
Na ktorych przewodach ktore beda szly do lusterka powinno sie pojawic jakies napiecie?
Nie chcial bym rozkladac dzialajacego zeby porownac
prosze,pozycja numer jeden chyba nie musze dodawac ze tam jest napisane "ogrzewanie lusterek"
http://www.a3-club.net/forum/showthr...=4699#post4699
Witam
u mnie ponizej bodajze 12 st grzanie lusterek jest automatyczne obojetnie w jakiej pozycji mam przelacznik od lusterek mozna vagiem ustawic by grzaly tylko w pozycji srodkowe a na LP by nie grzaly
Witam ponownie nie chce ponownie otwierać nowego tematu, wiec napiszę jeszcze raz ale w innym temacie ale także chodzi o lusterka tylko o regulowanie nimi, mianowicie regulować mogę nimi tylko w poziomie gdy próbuję regulacji w pionie to nic się nie dziej czy mógłby mi ktoś w tym temacie pomóc?
chyba jednak tutaj co?
http://www.a3-club.net/forum/showthr...210#post470210
tak tak już uciekam
Jak włączę podgrzewanie lusterek (poprzez włączenie ogrzewanie tylnej szyby) to wyczuję w obecnej temperaturze jakąś ciepłotę po dotknięciu lusterka ?
Czy VAG pokaże błąd gdy ogrzewanie nie będzie działać ?
Auto kupiłem pod koniec zimy i nie zdążyłem tego obczaić...
musi byc ponizej 5 st jak sie nie myle choc u mnie jak zauwazylem musi byc ponizej 12 by grzaly