IronX firmy CarPro , a jak coś tańszego to ja używam ADBL Vampire i daje rade :D
Printable View
IronX firmy CarPro , a jak coś tańszego to ja używam ADBL Vampire i daje rade :D
"Tuga" tez jest spoko :)
Nie drogi i robi robote :)
http://tuningkingzshop.pl/pl/p/Bardz...r-500-ml/28069
A używaliście może czegoś innego Panowie ;) ? Bo akurat się zgodzić z wami nie mogę, cena może faktycznie jest dobra, ale w tej samej możnać ADBL vampire. Co ciekawe 1l vampire'a kosztuje 40zł więc wychodzi jeszcze taniej niż to.
Spróbujcie sobie Non Acidica z Nielsena. Krwawienia nie ma ale doczyści nawet najbardziej zapyziałe koła.
Do codziennego użytku ten z TK jest na prawdę spoko.
Dzięki za rady. Sprubuję tego IronX-a
Mam jeszcze pytanie. Jaki QD do ceramiki Gtechniq?
Sonax jest naprawdę spoko ale stolnik coś wspominałeś jeszcze o jakimś?
Zależy mi na możliwie najprostszym i najszybszym położeniu mikrofibrą
Tapnięte z S6Edge
Do gtechniq bym użył dedykowanego od nich a przynajmniej tak polecają w TK a kładzie się tam tego sporo... Ja ze swojej strony polecam jeszcze Morning Dew z Shiny Garage.
Jeżeli chodzi o stosunek cena/jakość to wszyscy polecają tego morning dew z shiny garage, moim zdaniem warto to kupić bo poco płacić 50zł więcej za samą firmę. Szczerze nie używałem tego nigdy ale myślę, że jak byś kupił to byłbyś zadowolony. Ja tam używam fast waxa z meguiarsa jako quick detailer i efekt jest super, przynajmiej na czarnym lakierze bo na esie jeszcze nie używałem. Ale jak mi się skończy to kupie pewnie to z shiny garage.
Morning Dew będzie też dość wytrzymały, może nie tak jak BSD ale zawsze coś. Ja też się mile zaskoczyłem tym niebieskim QD z Tuningkingz. Bardzo fajnie działa na ciemnym lakierze. Na czerwonym takim jak mam w Leonie już nie rzuca na kolana.