Sebek, ja sie pytam, kiedy Ty się na wstecznym nauczysz jezdzić?! Pytam się!
Printable View
No i moto już gotowy do zimowania
:D
ja tam jeszcze ¶migam :D
Pomalu zaczyna byc zima... a co za tym idzie czas pomyslec o moto na sezon (powiem szczerze ze jezeli ktos raz w zyciu zalapal bakcyla to trudno jest odrzucic to uzaleznienie ;) )
Po "lalce" ktora teraz szlifuje Sebek zastanawiam sie dalej nad luksusem a sportem - by z wygladu byl ladny nie meczyl a zapierniczal ;)
i szukam opini o kawie z750 :thumbright:
Lorku, nie kracz, że zima bo ja prawko kończę i było by miło jakbym się wyrobił przed końcem roku. :)
Mordeczko, kup sobie ZX10R to za jakis czas od Ciebie odkupie kiedy naucze sie jezdzic;):P najchetniej czarna gdybys byl taki uprzejmy:P
http://www.mcnews.com.au/Wallpaper/K...k_lhs_1024.jpg
Byzio to Ty sie spiesz chlopie ;)
Sebek ty juz dostales lalke daj szanse innym NIE BADZ HIENA!
Lork-u
zr 750, ujeżdża mój ¶fagier. Ale to sprzęt z 2000 rooku, więc dla ciebie to już pewnie stary bedzie...
ja generalnie nie wział bym tego za dopłata- w takim stanie był motor :/ ale ¶fagier tu zapu¶cił, tam popu¶cił i przelatał tym cały tegoroczny sezon. - bez awaryjnie.
Różne kr±ż± opinie o kawach i dlatego mnie to zadziwiło... Dodam że biegami wachluje non stop bez sprzęgła ;)
motocykl bardzo lekki w porównaniu z moj± cebul± ... Wszyscy mówi± że bardzo zwrotny i ,,sprytny" . Mimo że moje 750 i to też 750 to zupełnie inna charakterystyka silnika. A różnica w koniach chyba z 5 dla zr. Zr bardziej fajter jest i wariat ;)
ty pewnie będziesz celował w nowsze modele. Znajomy miał jeden z ostatnich wypustów tego motocykla i generalnie nie słyszałem żeby narzekał ;) ale nigdy sie nie zagłębiałem z nim na temat tego motocykla także dużo ci nie powiem. Z gadżetów to wiem że miał układ wydechowy za około 3 tysi±ce ;) Ale ¶fagroski tym jeĽdził wiec moge delikatnie podpytać jak odczówa różnice między starszym a nowszym Zr-em :)