Carrington oczyść skrzynkę, bo nie mogę wysłać wiadomości
Printable View
Carrington oczyść skrzynkę, bo nie mogę wysłać wiadomości
Alpine UTE-82BT
Hertz DSK 130
Re Audio 12S4 w skrzyni 30L
Panowie jaki wzmak do tego?
Budżet 400-450 max
Ja mam na sprzedaż DLS XM40 4kanałowy najwżysza półka! Wzmacniacz pod zestaw odseparowany przód Cena sklepowa: 899zł, oddam ostatecznie za 450zł + wysyłka
pisać PW! Wzmacniacz nowy, nieużywany. Pełną specyfikację znajdziecie tutaj: http://dls.se/en/car/prod.html?produkt=en_913
http://i59.tinypic.com/erj587.jpg
Panowie miał ktoś do czynienia z głośnikami Morel Tempo 6? Nie chodzi mi o wyczytane opinie na necie tylko o wrażenia odsłuchowe... Będą grały pod Alpiną CDA-9833r i Audisonem SRX3.
Drzwi zostaną wygłuszone, mam w planach zrobić komorę dla głośnika i przykręcić go do zrobionego stelaża w drzwiach, a nie do tapicerki bo to mija się z celem...
Ja kupiłem sobie Morel Tempo 6.2.
Nowe, po wygrzaniu wsadziliśmy do kolegi auta.
Poczciwe stare V40, drzwi przygotowane pod sprzęt.
Porównanie z DLS R6A.
Dls moim zdaniem dysponuje mocniejszym basem.
Morel jest taki uniwersalny, żywszy do każdej muzyki.
Taki zdanie laika na temat wooferów. Tweeterów nie przekładaliśmy.
U mnie morelki będą z Alpine 9812RR i Alpine 3553.
Od siebie je polecam.
Jeszce nie kupiłem, ale nowe mogę dostać za 479 + wysyłka. Sprzedający twierdzi, że nie ma podróbek Morelek, przynajmniej jeszcze się nie spotkał. Jest to sklep i zakład co montuje CA. Już wrzucili na stronie cenę 749 zł, ale zapytałem mailowo to jeszcze mają 2 zestawy z wyprzedaży z czego jeden zarezerwowany do świąt na odbiór osobisty więc nie wiem czy się nie skusić na ten drugi...
Co do DLS to czytałem trochę i ludzie piszą o lepszym kicku, ale myślę że nie jest to warte dołożenia 300 zł... Poza tym do tej pory leciałem (i lecę do dziś) na Hertzach DSK 165, na dodatek bez żadnego wygłuszenia... Więc zmiana będzie na pewno na spory +
Ewentualnie może macie jakiś namiar na DLSy gdzie można dostać je w lepszych pieniążkach?
Dzięki za cenne opinie :)
to zależy , a kick to podstawa dobrego audio :)
- - - Aktualizacja postu - - -
Jak z Koszalina to uważaj :)
Mi się już by lampka zapaliła :)
Ja bym powiedział ze nic nie wnosi takie flaki z olejem , ale żeby ktoś żle nie zrozumiał to są zestawy referencyjne nie hertz za 200 .
A jak wysokie nie za ostre ?
Na początek do dlsa styknie ale te głośniki lubią prąd z ta alpinka można to przyzwoicie wysterować , a sub jakiś masz ?