To chyba mieszanka IPY ze zmywaczem silikonowym.
Printable View
To chyba mieszanka IPY ze zmywaczem silikonowym.
Myślisz, że to faktycznie takie cuda działa? Bo jeśli chodzi o studia detailingowe to większość z nich chyba przed powłoka standardowo używa ipy albo prepa, przynajmniej tak robi detailking, cleanera przed powłoka tez nie używają.
Podobno robi swoje ale na cleaner DP Prep Polish też podobno dobrze siada. Mam to info od detailera który bardzo często kładzie gtechniqa i pewnie do tych rad się zastosuję. Jak wyjdzie - zobaczymy :)
No ciekawe z tym cleanerem pod powłokę. Musze się zagłębić w temat czy faktycznie wtedy jeszcze lepiej się chyci powłoka co jeśli tak to trzeba będzie zacząć stosować :D a skąd twój wybór gtechnika? Myślałeś nad powłoka mohs+?
Widziałem je w akcji i nic więcej od powłoki w tej cenie nie oczekuję. Dodatkowo przemawia też za nimi prostota aplikacji.
witam potrzebuje qd do czarnego lakieru i wosku soft99 fusso i jeszcze dwa preparaty jeden do ciemnej s-linowej tapicerki a drugi srodek do foteli s-line jakie mozecie polecić ?
Ale do prania tapicerki czy do zabezpieczenia ?
Witajcie użytkownicy, pierwszy raz w życiu chce sam sobie nałożyć wosk, jestem kompletnym laikiem więc umieszczam ten post tutaj. Czy jesteście mi w stanie podać linki do jakiegoś godnego zaufania zestawu w miarę rozsądnej cenie? Moja audi jest Czarna ( a3 przedlift kod lakieru LZ9W) Byłbym wdzięczny.
Z góry dziękuję za odpowiedź
Pozdrawiam