-
Mój husky jak pierwszy raz poczuł do czego służy suczka to zrobił podkop i poszedł w długą.
Po 3 dniach zadzwonili ze schroniska (zaczipowany skurkowaniec) ze mają mojego psa.
Jak się okazało: straz miejska dostała wezwanie by zabrać psa który się przystawiał do suczek w okolicy. Ta okolica to chechło2
Miejscowość oddalona od naszego domu o dobre 20km
Zdążył tam w dwie godziny od ucieczki wybiec.
Życzę Ci by się znalazł.
Wyślij maile do wszystkich schronisk w okolicy. Na ich stronach zapewne są ogloszsnia: zgubione/znalezione.
Powiadom straż miejską lub policję jak straży nie ma.
Każdy owczarek niemiecki jaki sie trafi będzie na świeczniku
Wysłane z mojego Galaxy Note 10 przy użyciu Tapatalka
-
Ogłoszenia dane,kartki porozwieszane,od 11 do 17 jezdzone po naście razy w jedną i drugą po wszystkich dziurach ,zbiornik gazu wypalony i chooj ,na Policji zgłoszone ,w gminie ,szkole ,sklepach też ,bo znajomi tam są ,jeśli żyje to mam nadzieję że się znajdzie ,a
Ehh te czterołapy ,pewnie każdy kto lubi te mordy ma na pęczki takich wspomnień opowieści
U nas na wsi u babci ojciec zawsze owczarki miał ,takie numery odpier... Że jest co wspominać :p:rolleyes:
Chyba za szczerość i oddanie człowiek się do nich tak przywiązuje
-
Bo to najwierniejsi przyjaciele. Kochają bezwarunkowo.
Zamknij kobietę z psem w bagazniku na kilka godzin. Otwórz bagaznik i sam zobaczysz kto się bardziej ucieszy na Twój widok :P
-
Hahahaha no tak :mrgreen:
-
Yebany, z taka czerwona kieta tez bym zajumal :D
a na powaznie mordo spokojnie, moze wyczul suczke z cieczka i znalazl dziure na chcicy! Tej wersji bym sie trzymal skoro mowisz, ze prawiczek - instynkt robi swoje.
Moze mam krzywe zeby , ruda brode i niejezdno zielono zabe ale na psach sie wychowalem i z niejednego kielicha chleb sie jadlo takze na spokojnie. Ujek wroci!
:thumbright:
- - - Aktualizacja postu - - -
A w ogole to ssijcie lahy kuh=tahy, ta dla jakec, bo o. Ta o. Benc.
Benc/
-
Kondix
100 lat i tradycyjnie:
Kasy, chlania i roochania :thumbright: 😎
-
-
Panowie Bary się znalazł :P:D:)
Właśnie łachudre przywiozłem ,15km od domu
W czwartek rano uciekł ,a wieczorem już go facet przygarnął właśnie 15km od domu
Coś czuję że gdybym w ogłoszeniu nie napisał że przyjmuje leki i ma wygolona sierść po ranie to by go zostawił bo mówi że mega przyjazny ,a jak zobaczył ogłoszenie że ma ranę i leki przyjmuje to się chyba obsral i zadzwonił
Tak naprawdę leków żadnych nie przyjmuje a rana i wygolona sierść to stare dzieje ;)
Dwa dni był u niego i dzisiaj zobaczyl ogłoszenie i zadzwonił
Najlepsze że poszedł w tą stronę co.jezdze do pracy do lu,
Jak wyjechałem do pracy to chyba pobiegl za mną ;)
Tak czy inaczej wszystko dobrze się zakończyło,i teraz śpi i odpiczywa dziad j3bhany :mrgreen:
-
-
Bardzo dobra wiadomość!
Super, że się znalazł.
Poleciał za swądem palonej gumy, czyli zapach który dobrze zna :D
Teraz uwazaj bo zasmakował nowych terenów to może to powtarzać. Zaczipuj go i przypnij adresacik do obroży a jak nie ma obroży to kup opasję przeciwkleszczową i do niej adresacik zamontuj.
Odpaliłeś coś za znaleźne?