-
Kierwa
Myszy mi sie zalyngły w chryslerze. Piehdolony taki wielki że sobie gryzonie dom w nim zrobiły i ni huya. Nie wiem gdzie siedzom albo którędy wchodzom.
Póki co żrą trutkę o spowolnionym dzialaniu od 2 dni. Cieplej sie zrobi to czeka mnie rozbiórka wnetrza i przy okazji wyglusze podloge i zamontuje jakieś porzondniejsze audio
Wysłane z mojego Galaxy Note 10 przy użyciu Tapatalka
-
Imie z nr tel lub adresem to git sposob na obrozy.
Fajnie, ze sie znalazl i spoko pomysl o tych lekach :)
-
Heh ,nom zasmakował ,jest jakiś nieswój ,chyba się zakochał :mrgreen:
Opaskę na kleszcze ma ,ale chip to dobry pomysł ,mała Milkę mamy zaczipowana i z adresem na obrozy bo ona wiecznie na łajdactwo chodziła ale i barego też trzeba zaczipowac :thumbright:
Tak dałem,w ogłoszeniu napisałem ze nagroda ,zapytałem czy 100zl będzie ok,a chłopak z uśmiechem że tak więc był zadowolony,zresztą jakby chciał więcej to też bym dał bo życia w domu od trzech dni nie było :p
Nom kto by tam chciał chore zwierzę,leczenie psów , kotów to spore koszta wiem coś o tym ...
Skrzypul wiosna przyjdzie to pójdą myszy,jak golfa R32 na zimę zaprowadziłem do.kumpla ,to zaj... Kostek Domestos bo niby pomagają ...,taki chooj wiązka pocięta a w podłużnicach gniazda zrobiły ;)
-
Z chipem jest tak, ze jak go juz zrobisz to musisz zarejestrowac psa w bazie ale zeby to zadzialalo to znalazca musi wziac psa do weterynarza albo na policje zeby ktos skanerem wydobyl nr chipa a wtedy numer ten do wyszukiwarki w bazie psiakow i wyskocza dane jakie wpisales. To nie gps, tak dla jasnosci ;)
-
Czip daje pewnosc ze jak psiak trafi w ręce animal patrolu, policji, straży miejskiej czy innych służb to trafi do schroniska a wtedy znajdzie się właściciel.
Adresacik przy obroży służy uczciwemu znalazcy.
Można psu zamontować gps ale to opcja w zasadzie popularna wśród właścicieli championów, które są zbyt drogie by je stracić w głupi sposób.
-
Wiem wiem,choć myślałem. Że to jak GPS ,to ostatnio się doedukowalem
,ale prędzej czy później każdy zwierzak trafia do weterynarza;)
-
Kondziu
Tak sobie oglądam instagrama i oczom nie dowierzam.
Chcesz nam może coś powiedzieć co do preferencji ubioru?
Myślałem do niedawna, że rurki to jusz szczyt gejozy :D 🙈https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...7a86b33c94.jpg
-
Wolny Amerykaniec
Dzięki za rzyczenia
A co do ubjoru to jo... zmieniłem płecie po serwisie auta u krzakgarageperformancetunung
-
Ooooo niee mnie w to nie mieszaj :rolleyes:
A.co.do.nazwy będzie po rostu
KRZAK SeRwiS ;)
Tylko nie wiem czy.kiedys bajzel wogole zarejestruje :mrgreen:
-
Dobra, morda tam, Ty nawet psa nie masz. Kota se kup niech Ci myszy łapie :P