-
Tylko że Lorku pisze o Z750 a nie o Zr750 ;) :D :D
Ja bym tam brał. Nie patrz na opinie. Jak trafisz normalna dobra sztukę, to pewnie będzie równie dobrze i długo słuzyla. Tylko jedne info... Pamietaj, że to cały czas tak naprawde klasa 600. Te 750 to bardziej marketing niz cos wiecej :D :D
-
no jak patrzysz czasem na allegro to części do zr750 sprzedają z opisem z750 :P
no to sie nie potrzebnie napisałem...
-
-
mam na oku taka sztuke czarnulke ma nalatane niecale 20tys i jest od nowosci u znajomego - musze go urobic hehe ale zastanawiam sie jakie to moto jest czy warto w Kawe isc? jak wiecie zawsze bede wierny Hondzie - bo to silniki cud malina ;) ta kawa w zyciu nie miala nic otartego itd- wiem bo znajomego znam jak wlasny garaz ;))
nie ma opini o niej ani na mocne "+" ani na "-" stad moj dylemat
-
Jak pewna sztuka i znajomy będzie chciał sprzedać to bierz :) Tez powinienes byc zadowolony.
-
Z750 fajne moto tylko najlepiej po lifcie 2006r.+
-
zobaczymy za ile bedzie chcial puscic to cudo ;) i czy w ogole ja sprzeda ale bede informowal ;)
-
Zdalem dzis egzamin na prawo jazdy :D od przyszlego sezonu mozna juz legalnie jezdzic :)
Wysyłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2
-
Gratulacje Byziu;) ja też planuje zrobić ale to pewnie już po nowym roku,choć świadomy jestem zmian w przepisach..
-
Dziękuje. Ja właśnie za wszelką cenę chciałem wyrobić się przed zmianami. I się udało :D