soft laguje zaraz po wyjęciu z pudełka
Printable View
S4 Vs Sony Z1 Compakt zastanawiam się nad Iphonem 5 ? HTC jakiś może bo bryła mi się podoba tyle że strasznie słabe aparaty mają :/
P8 odpada bo jest mega wielki
nie wiem jak nowsze modele HTC, ale starsze ssały strasznie :/ tam było bardzo mało pamięci na aplikacje itp
S4 i Z1 hmm, ja jednak wolę S4 ze względu na brak wszechobecnego szkła jak w soniaku (serio, podpytaj użytkowników tego telefonu, lekki upadek/styczność z czymś twardszym i na tyle już jest pajączek :/)
S4 wszystko pięknie tylko właśnie bateria. Dziewczyna ma i codziennie musi ładować. Zresztą ja mam s5 i jest to samo z baterią. Ale za aparat s5 chwale.
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
póki co S4 ma najwięcej +
Galaxy S4 mam od dnia premiery i złego słowa nie powiem.
Po aktualizacji do androida 5.0.1 w końcu śmiga jak należy i tu trzeba powiedzieć krótko: albo android 4.2.2 albo 5.0.1 inne softy były do du*y w S4.
Bateria: hahah. Trzyma mi od 6rano do max południa i to już 3 bateria w życiu mojego S4. Dwóm poprzednim nic nie dolega. Poprostu jak się korzysta z wifi, lte, FB 24/h to robi się energetyczny problem.
Mimo wszystko telefon szybki, grafika świetna, intuicyjność zadowalająca a do tego jest najmniejszy, najcieńszy i najlżejszy ze wszystkich pięciocalowców no i ekran i czułość na dotyk rewelacyjna. Do tego masa akcesoriów w swnsownej monecie.
Chciałem zmienić na HTC M9 lub galaxy S6 edge ale po przetestowaniu w.w. modeli zostaje wciąż przy poczciwym S4 :)
Obsługuje wszystkie mozliwe rozszerzenia plików. Odpalam na nim pocztę, Worda, exela z edycją. Pliki graficzne,PDFy, drukuję, rysuję, słucham muzyki,filmów, korzystam z pilota do TV na IR w hotelach, streeminguję muzykę na ogniskach (kilka galaxy w pobliżu i robi się fajna muzyka)
Telefon nawet robi za elektroniczną Nianię a nawet oglądam TV przez wifi ze sterowaniem z własnego telewizora przez PolsatCyfrowy.
Poprostu kombajn!
Będę go bronił. 3 lata temu był strasznie drogi. Teraz jest w sensownej kasie i absolutnie nie odbiega od konkurencji czy nowszych topowych modeli.
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
No własnie nie wiem jak mam do tego podejść (zakup - allegro) są oferty za 699-720 (oczywiście zapewne UK albo DE) i za 1000 1200 ? opis parametry podobne widze też że są dwa modele I9505 i I9500 ????? zależy mi też na gwarancji działającej w PL.