Radio grac nie bedzie toć to piżdzing , szukaj markowych np sony jvc pioneer alpine clarion
sam bas a jaki budżet ?
Printable View
IMHO jeżeli szukać już czegoś z dużym wyświetlaczem, to lepiej konsole zmienić na 2DIN bo jakoś nie mam przekonania do wysuwanych wyświetlaczy...
Hmm, mówisz 300 stówki i zamontują mi 2 din? ;) Myslałem nad 1, z wysuwanym, ze względu właśnie na to, ze nie trzeba przerabiać, ale jak 300 stówki i wszystko zrobione zostanie.. :) Budżet? radio do tysiąca, no i ta skrzynia z wzmacniaczem powiedzmy do 700, 800? Zeby ładnie grało noooo, ja się nie znam więc liczę na jakieś propozycję i wgl :)
Czyli z zamontowaniem wiecej duzo? :D
Nowe, nowe, nowe , gps no raczej tak, są jakieś 1 din renomowanych firm? ;>
bardziej jakościowy basik, głośno i tak przecież będzie, a żeby każdy z daleka słyszał to mi nie zależy ;D Hmm, okablowanie do stówki , wiecej? możesz zapodać i z okablowaniem i i bez :))
Witajcie, chce samemu poprawić fabrykę, system bose wymięka, są lepsze zestawy i dlatego naszykowałem już sobie:
Opakowanie STP złote, pianke z klejem samoprzylepnym,
Zestaw Morelów(Głośniki Morel Hybrid 602) , wzmacniacz Vibe BlackAir Stereo 4, skrzynie bassową w lewy boczek bagażnika, subwoofer DD508C
zestaw przewodów hollywood, Konwerter sygnału z wysokiej na niską VIBE z plusem załączającym i dystanse.
Chyba wszystko, ale...
Jak teraz podłączyć się z konwenterami do radia Audi Concert, czy jest jakiś schemat lub kostki ISO przeskoczki itp??\\
Którędy najoptymalniej i wygodniej puścić w grodzi kabel plusowy?
Na co zwrócić szczególną uwagę w A3 8P przy zabawie w audio ?
Z góry dziekuje za rzeczowe odpowiedzi :)
A do czego to ma służyć ?
Głośniki Morel Hybrid 602 - To mi się podobą ;]
Vibe BlackAir Stereo 4 - To też wygląda rozsądnie.
"zestaw przewodów hollywood" - to jest jakiś konkret ?
Sub 8" mi nie pasuje do takiego zestawu ale może kiedyś posłuchamy i będzie fanie ;]
Witam,
chciałem zmienić radio w mojej a3, ponieważ moje stare radio trapi odwieczny problem z potencjometrem, pozatym jest stare. Posiadam System BOSE pełny z subem. 2 lata temu zmieniłem głośniki przednie na JBL GTO 528 i grają dość ładnie, obecnie zakupiłem JBL GTO 6528s do wymiany na tył i chciałem przy okazji zmienić radio. Jakie radio polecacie do zmiany, dodam jeszcze, że moje obecne radio zajmuje 2 diny? Oraz czy są jakieś problemy ze zmianą ori radia na jakieś seryjne? Słyszałem, że trzeba zakupić takieg cudo : http://allegro.pl/interfejs-przejsci...971381937.html. Nie chciałbym wstawiać tam zaślepki i chciałbym , żeby radio jakoś zgrywało się z kokpitem. Jakieś sugestię ?
Edit:
udało mi się znaleźć coś takiego :
http://allegro.pl/pioneer-fh-x700bt-...964109097.html
co myślicie ?