Więc wykuhfiaj do piwnicy i zrób miejsce młodym 😎
__
ADAMS
Printable View
Njie nie czaje i prosze wyjaśnij
Skrzypul na chooj mi z sąsiadami problemy ,za dużo mam z uszami żeby psy albo skarbówka ktoś mi nasłał ,a samochody tez lekko mówiąc średnio sprawne i przeglądy rej.tez
Zresztą o czym my gadamy,wejdziesz między wrony kracz jak i łony
Coś jak w lu ,tor na zemborzyckiej był 30lat samochodami sapier.... ,Dookoła pola więc luz,
Zaczlei stawiac bloki i sprzedawać mieszkania w ***** taniej bo tor ,j3bhany plebs pokupowali dziuplę i po jakimś czasie protesty że głośno ,toru nie mam
- - - Aktualizacja postu - - -
Narazie najwięcej tam 240 miałem. Ale troszki lipa bo zaraz lasek i jakieś sarny wylataja
Kolejna bajka 'dymula' opowiedziana na dobranoc, więc można iść spać.
Dymul te bajki wyciąga chyba z tego swojego autobusu na tuzin ludu, na kazda okazje coś dobrego znajduje ;)
Falciu, no Klamski nas pozamiatał i kulturalna dyskusja poleciała do kosza :D
Ooo jeju,przez te święta i przygotowania,(wczoraj o 21 taras po ciemku jeszcze myłem :mrgreen:)
zapomnialem że był temat :),a że do kosza wykiprował to nie wiedziałam ,ale dobrze bo jak mojego posta wykiprował z próbą sprzedaży to innych też niech do zsypy wywala :)
Sprawiedliwy klamcia :rolleyes:
Smacznego i wesołych świąt mordy,oby syf jak najszybciej minął i zaczęli normalnie wynkcjonowac:thumbright:
Wczoraj cały dzień w garage jak śfiatło siem skomczyło to latarka na magnes do belki na suficie xD.
Heble przód tył klocki, smarowanie, czyszczenie łuańdzucha smarowanie, czyszczenie lag silnika wahacza mudguardów osłon łańucha, źebaty kół szprych.
Zostało tłumik wyczyścić i plastiki. Rejke przeszunomć 2 cm w lewo bo kurfa końcówka fydechu okopcona bo blokuje widać troche pszepuyf.
Elo pozdro !
Noi git , praca,praca,praca :)
Smacznego jajka.