Też o tym myślałem, ale wtedy albo dokładam do jakiegoś xcarlinka też niemałą sumę, albo wypalam masę płyt i żongluję w czasie jazdy. ;) Słucham duużo różnej muzyki z własnej "kolekcji", a stacje radiowe mogłyby dla mnie nie istnieć. ;)
Printable View
Też o tym myślałem, ale wtedy albo dokładam do jakiegoś xcarlinka też niemałą sumę, albo wypalam masę płyt i żongluję w czasie jazdy. ;) Słucham duużo różnej muzyki z własnej "kolekcji", a stacje radiowe mogłyby dla mnie nie istnieć. ;)
adapter aux wystarczy
mam takie pytanko co do wzmacniacza ktorym chce zasilic glosniczki sprzodu el comp 6
Alpine V12 MRV-F305 czy Alpine MRV-F250 czy moze MRV-F405 ? (używane)
lub jaki polecacie wzmacniacz z serii alpine v12 ewentualnie coś innego z bardzo nie wygórowana cena
Alpine UTE 72bt kupisz za 300 zł w markecie :) Dobre radio sam mam i chwale. Duzo korektórów dolny i górny filtr wyjscie na wzmaka i gadżetem jest bluetooth ale czasami sie przydaje.
Ten adapter jest do "Concert I, II" czyli jeśli masz takie radio to jest dla Ciebie.
Wstaw fotkę gniazd w radiu to będziemy pewnie o czym piszesz i lepiej doradzimy ;]
Szukam radia za ok. 250 zł :>
Moglibyście mi jakieś polecić ? jak na razie... wpadło mi oko Pioneera z NEONETU.