ja staram się nie "przytulać" jajkami do baku i nie mam tego problemu. Ale to pewnie w dużej mierze zależy od motocykla.
Printable View
ja staram się nie "przytulać" jajkami do baku i nie mam tego problemu. Ale to pewnie w dużej mierze zależy od motocykla.
no ja się nie przytulam właśnie ;) nie mam żadnego ściga że musze na nim leżeć ;) klasyczna pozycja.
Dziwne. Ja nie mam takiego problemu. To chyba kwestia Twoich spodni. Popros zone zeby Ci wszyla tam dodatkową łatę i bedzię gites. Pokazę Ci kiedys w moich spodniach jak to wyglada (wiem, brzmi gejowsko) :D
ja tam tez nie zaobserwowalem takiego problemu :D:D
chociaz kiedys jak jezdzilem w deszczu i bylo mokro..to rzeczywiscie bylo zimno..a powiedz mi Kolego...moze po prostu jezdzisz zbyt szybko ?:D :D :D :P http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A...B7r_j-W-H9bZpA
tak, taka wstawka może być dobra ;) bo generalnie mam 2 pary spodni na moto i z ociepleniem lub bez jest to samo :PCytuj:
Dziwne. Ja nie mam takiego problemu. To chyba kwestia Twoich spodni. Popros zone zeby Ci wszyla tam dodatkową łatę i bedzię gites. Pokazę Ci kiedys w moich spodniach jak to wyglada (wiem, brzmi gejowsko)
PPOO KKAAŻŻŻŻ ŁŁŁATTEEE, PPPPOOOKKAAAŻ ŁŁŁAATTEEEE! :D :D :D :D
jakby ktos potrzebowal w wawie ogarnietego mechanika od moto to polecam www.motomasters.pl
Robie u nich moto juz 3 sezon i jestem bardzo zadowolony z ich uslug. Polecam kontaktowac sie z Mackiem.
Ktoś może mi polecić jakieś dobre zabezpieczenie na moto do Sv 1000
Zdrowy rozsądek :D
ale chcesz się sam zabezpieczyć, czy motura przed kradzieżą ? bo nie kumam?Cytuj:
Ktoś może mi polecić jakieś dobre zabezpieczenie na moto do Sv 1000
Chyba normalne ze motocykl