a jaki masz wybór za 250 ? wszystko będzie tak samo grało chyba ze dostaniesz alpine to bierz .
Printable View
Dolóż 50 zl i kup alpine UTE-72BT i bedziesz zadowolony :)
Planuje w końcu kupić zestaw do bagażnika bo seryjny sub tylko denerwuje.
Skrzynka dedykowana do A3 i głośnik:
JBL GTO804 albo ReAudio 8s4
Wzmacniacz Crunch GPX1000.4 żeby zasilił jeszcze tylne głośniki.
Taki zestaw Waszym zdaniem może być?
Bierz ReAudio 8s4, trochę czytałem ostatnio na temat tych głośników i mają na prawdę dobre opinie :)
Co do wzmacniacza niech się koledzy wypowiedzą.
Również jestem za re audio. Miałem tego JBL, dwa razy naprawialem.. Niengral tak jakbym chciał.. Sprzedalem i niech się martwi kto inny;) ( o dziwo gość.był mega zadowolony...)
Teraz mam 8s4 i w ta skrzynkę bassera idealne pasuje
Siema, z racji tego że nie znam się za bardzo na sprzęcie audio do samochodów,chciałbym się was poradzić. Mam do wydania 600 zł na głośniki,chce wymienić te z przodu i pociągnąć kable aby zamontować też z tyłu. Muzyki słucham wszelakiej np electro rap i inne. Posiadam radio Sony cdx-g1000u.
Jak możecie piszcie na priv. Z góry dzięki za pomoc :P
Dołożył bys pare groszy to byś zrobił przód i wzmaka i suba w bagaju:) I bedziesz 100 razy bardziej zadowolony niz z glosnikami z tyłu. Chociaż myśle żę za taką kase też by coś wybrał w miare.
Witam jakiej grubości kabla zasilającego powinienem użyć jeżeli posiadam wzmacniacz 750w oraz subwoofer 250w i jaki bezpiecznik do tego ?
Im grubszy tym lepszy. Najlepiej od spawarki ;)
Ważne żeby było grubo miedzi a nie izolacji.. ;)
tu masz tabelkę http://lightsoundlovers.pl/systemy-car-audio-cz-3/
zobacz jaki masz bezpiecznik we wzmaku i wszystko powyżej zalecanej grubości będzie dobre