Limo wrzucalek kilka dni temu :P ale dobre dobre :P
Printable View
Limo wrzucalek kilka dni temu :P ale dobre dobre :P
Spotykają się dwaj koledzy na chodniku.
Pyta jeden drugiego:
- Ty lubisz trójkąty??
Drugi odpowiada oczywiście, że tak..
A ten pierwszy:
- To zapierda... jak najszybciej do domu!!!!!!!!!!!
no koment......:P
Podróze kształcą.....
Kowalski podróżuje autem z żoną i teściową po krajach Bliskiego Wschodu. W jednym z państw, nie znając lokalnych obyczajów, nie zdjął czapki przed portretem szejka i cała rodzina została schwytana przez policję. Przewidzianą przez prawo karą za ten czyn było 50 batów, ale jako że Kowalscy byli gośćmi potraktowano ich ulgowo i przed wykonaniem wyroku zezwolono na wypowiedzenie jednego życzenia. Pierwsza była żona Kowalskiego, która poprosiła o przywiązanie do tyłka poduszki. Tak też zrobiono, ale że poduszka była mała, Kowalska dostała kilka batów w plecy. Teściowa była sprytniejsza i poprosiła o przywiązanie poduszki do tyłka i pleców. Jej życzenie spełniono i wyszła z opresji cała. Następny był Kowalski. - Czy mogę mieć dwa życzenia? - zapytał. Sąd po chwili odpowiedział, że tak. - Zrozumiałem, że obraziłem waszego szejka i zasługuję na karę. By w pełni odkupić moją winę proszę o 100 batów! Szmer uznania przebiegł po sali. - A drugie życzenie? - zapytał sędzia. - Proszę o przywiązanie mi do pleców teściowej.
Jest piękny słoneczny dzień, Kubuś Puchatek z Prosiaczkiem płyną łódką po jeziorze. Dookoła śpiewają ptaszki, kwiatki wyciągają się do słonka, woda plumka przyjemnie - idylla....Nagle, ni z tego ni z owego Kubuś PRASK - Prosiaczka w ryjek
-Za co, za co? Pyta zza wybitych ząbków prosiaczek
-Bo K***a za pięknie było!! :thumbright:
- Jak ja jestem biały to zwolnij! :thumbright:
gdzie schowało się A3?
Spotyka sie trzech kumpli i jeden z nich mowi do reszty:
-Ej chlopaki, wiecie co najczęściej mówią mi dziewczyny
-Nie?
-Skąd wiedzieliście :(