wojt a ktora wersje lamp wybrales? dzwonilem do goscia mam dzis odebrac je osobiscie zostala tylko jedna para - poszly jak swieze buleczki
Printable View
wojt a ktora wersje lamp wybrales? dzwonilem do goscia mam dzis odebrac je osobiscie zostala tylko jedna para - poszly jak swieze buleczki
Ja mam czarne auto więc wybrałem ciemne. Do srebrnego lepiej wg mnie wybrać jasne.
podziekował, czyi wszystkie zarowki w zestawie i lampy P&P godne polecenia z Twojej strony?
Jak najbardziej polecam. U siebie jedną rzecz musiałem dorobić. W starych lampach od spodu, w miejscu "styku" lampy ze zderzakiem oryginalnie była tak jakby gąbka (po środku lampy, szerokość 5cm), która dodatkowo stabilizowała lampę, opierała się o zderzak. W nowych tego nie było i po zamontowaniu lampa chwiała się minimalnie w pionie. Musiałem oderwać gąbki od starych lamp i przykleić do nowych taśmą dwustronną. Wtedy lampy siedzą sztywno, opierają się o karoserię z każdej strony.
Wszystkie żarówki są fabrycznie zamontowane już w lampach.
No właśnie nie - mam z prawej wsteczny.
Próbowałem się też przyjrzeć budowie lamp pod względem tych odblasków rozpraszających - nie mogę za chiny ich namierzyć, w sensie lewa wydaje mi się być identyczna jak prawa lampa. No ale może na OP ktoś mi to uświadomi :)
nie trzeba op, wystarczy zobaczyc jakie maja oznaczenia lampy (klosze)
lub po prostu numer czesci i bedziesz wiedzial co masz.
posiada ktos moze foto jak sie prezentuja ledy w 3d?
albo nie patrzyłeś na 1 post tego tematu albo totalnie Cię nie rozumiem, ale raczej to pierwsze :P