To chyba zaleta a nie problem, u mnie też swięcą bardzo mocno.
Przynajmniej widać że hamujesz! i nikt ci w tyłek nie wjedzie.
To chyba zaleta a nie problem, u mnie też swięcą bardzo mocno.
Przynajmniej widać że hamujesz! i nikt ci w tyłek nie wjedzie.
A stales kiedys w korku za kims kto ma mocne swiatla stop ? To nic przyjemnego...
Dodatkowo jak hamujesz i dajesz kierunek to kierunki ktore sa cieniutkimi szparkami sa prawie nie widoczne...
Musze poszukac jakis troche slabszych zarowek i zobaczyc jak to bedzie wtedy wygladac...
Stop + Przeciwmgielne = To Dopiero wali po oczach ;)
Dla mnie to również na plus , fakt dają po oczach , ale w końcu ORI więc ja nic nie robię z tym ....
Ja na światłach nie trzymam nogi na hamulcu tylko zaciągam reczny,
Moze i kierunki są małymi szparkami ale dlatego właśnie mają inną kolorystyke:P
Zresztą te lampy były testowane i spełniają wszelkie normy. zarówki mam ori wiec wątpie aby tu naprawdę było coś nie tak, ale jak chcesz:):clown:
U mnie ograniczone jest napięcie na stopach, dlatego nie ma oślepiającego strzału. Na żarówkach jest napięcie ok 10V co powoduje, że nikt nie narzeka. Miesiąc temu było na badaniach technicznych (normalnym zakładzie) i nie stwierdzono żadnych nieprawidłowości.
Ja nie sadze zeby to bylo cos nie tak.
Widac zreszta ostatnio sporo aut ktore maja mocne stopy.
Nowa A8 tez ma bardzo mocne swiatla stopu. Wieczorami jak jezdze po wawie to narpawde przeszkadza. Dlatego jak bede mial chwile to zobacze czy da sie wstawic jakies slabsze zarowki. Bo poza tym LEDy sa boskie ! to chyba najfajniejszy mod :)
Nawet lotka s-line nie daje mi tyle radochy :)
no są boskie,szkoda jedynie,że my je tak rzadko oglądamy :) przydałoby się jakoś w kabinie zamontować i cieszyć się na codzień :)
Panowie zamówiłem dzisiaj wtyczki, ale nie ogarniam ,które i ile pinów zamówić ? 1 pin mi powiedzieli ,że 10 zł :/
Jakie końcówki ? Wtyczki zamówiłem.