Grucha napisalem Ci to ponizej
Printable View
Grucha napisalem Ci to ponizej
wiem wiem widziałem to tylko kolega pytał sie czy sama pompka wystarczy wiec mu odpisałem ze nie. a ja teraz tez juz wiem ze moja pompka niestety jest "uboga":P pompki raczej nie bede wymieniał bo mi jej szkoda kupie sterownik:P
panowie poczyta?em i nasuwa si? kr?tkie pytanie (wiem ?e odpowied? na pewno nie b?dzie jednoznaczna i nikt nie da r?ki sobie uci?? ale tak na logik?;))
mam pompk? 8L0 862 257 B obs?uguje DWA i Pilota radiowego(315 MHz) czy ka?dy kluczyk od audi z tak? sam? cz?stotliwo?ci? (315MHz) da si? zestroi?? np ten http://allegro.pl/pilot-piloty-klucz...html?source=oo
Fajna sprawa ten kluczyk. Ale niestety samo zakodowanie nie wystarczy - pisalismy juz o tym. Musisz zmienic cala elektronike. Dla elektryka podobno jest to sprawa do opanowania. Poza tym zapytaj Granula04 on bodajze ma ten kluczyk przerobiony i jakos 350 zlociszy to go kosztowalo.
pompka jest w bagazniku po lewej stronie za swiatlem ?
kurde bo ja u siebie nie mam tego, cetralny jest piloty scyzoryki byly ale zgubione , mam te normalne dwa zapasowe i na nich smigam, co zrobic zeby pilocik w scyzoryku pochytać??
jak otwierasz autoto powineneś słyszeń jak pompka pracuje. Jeżeli oczywiście masz pompkę, jest ona otulona w gąbkę taką ciemną i oryginalnie powinna byc spięta opaską zaciskową plastikową.
slychac jak pompka chodzi ale kurde nie wiem gdzie ona moze byc. :/ zrobie foto bo jest otulone cos w gąbke ale to kurde na 99% nie to .
ona znajduje się poniżej lampy, musisz tam rękę włożyć, masz polifta więc cięzko ją będzie zobaczyć jeśli nie odchylisz całego boczku, bo w poliftach drzwiczki dają dostep tylko do górnej częsci boczku. Żeby odchylić boczek musisz zdemontować cały ten plastikowy pas nad zderzakiem odkręcając przy tym te zaczepy na siatke na bagaże. Wtedy będziesz miał lepszy dostep do jej ewentualnego wyciagnięcia.
dziekuje [B]etanol[B] za odpowiedz zobacze tam po wakacjach i moze pilocika w koncu zrobie, jutro smigam nad morze ;))
Na 99% powinna centralka dzialac. Mozesz miec problem z immo. Nie wiem jaki jest transponder w tym kluczu, do a3 powinien byc 48 crypto staly. A ten kluczyk chyba bedzie miec zmienny (reki nie daje uciac:p).
Pasowalo by po numerach sprawdzic czy taki klucz zgrywa sie z immo A?ki.