heheh prawie taka sama :-) a to ci psikus bo ja widze cene ponad 2 razy wieksza. Na tej aukcji co pokazales to cena za sam przod
Printable View
No dokładnie, za tył bede musiał dać koejne 80-90zł dlatego myślałem o tych o których pisałem. Tylko nie wiem jak z tym spasowaniem
radze Wam czatowac na allegro mi sie udalo kupic orginaly na przod za 40zl :) stan idealny jak sie komus nie spieszy to niech wyczeka swoja okazje :)
te co podała bonduel to sprzedaje kolega z forum i faktycznie ma ori towar
czy te 1 morusa sa ori ;/ o to bym sie nie założył
Zamówiłem te oryginalne :) jak przyjdą to podzielę się informacjami na ich temat
Tia to i ja juz je zakupuje bo od zeszłego tygodnia mam w obserwowanych i zaraz widze ich nie bedzie, co ori to ori:) mam nadzieje ze sie pieknie spasują:D
Też zamówiłam orginalne dwie do przodu! Na tył mogą być nie orginalne, i tak nikt nie siedzi na tylnych siedzeniach :P
Gość z tego linku sprzedaj po 145 czyli drożej o 45 zł. Na szczęście załapałem się na ostatni komplet:D
Ja w?a?nie odebra?em te dywaniki http://allegro.pl/item455089592_jedy..._a3_s3_03.html i towarek pierwsza klasa, ori pasuje idealnie i ?licznie si? komponuje, tak?e wola?em jednak dop?aci? i mie? te, za miesi?c na ty? jeszcze sobie zapodam i b?dzie galante:D