wystarczy przepiac i bedzie dzialac. ewentualnie nalezy zakodowac nowa pod swoje wyposazenie (np jesli masz bluetooth a nowa navi nie jest pod niego zakodowana).
Printable View
wystarczy przepiac i bedzie dzialac. ewentualnie nalezy zakodowac nowa pod swoje wyposazenie (np jesli masz bluetooth a nowa navi nie jest pod niego zakodowana).
sam wymieniałem i pasuje P&P :) a przy okazji zapytam czy ktoś z forumowiczów już testował nowe mapy z 2013 roku?
- ciekawy jestem czy są już nowe odcinki naszych autostrad.....
Ja testowałem mapy 2013 i jest dużo lepiej, w mojej okolicy uzupełnili wszystkie nowe odcinki.
Apropo, mapy 2013 mają opcje pokazywania fotopstyrków czy musi być nowszy sof (czyt. nowe rns-e)?
nie ma kamer w ori mapach. To wszystko sa przerobki z dodanymi POI jako radary.
dzięki za info muszę sobie je załadować do mojego RNS-E :D
Witam
Mam posiadam audi a3 8p 2007r. chciałbym zamontować oryginalny RNS zakupiłem antenę rekin oryginalna ma dwa kable czerwony -gsm i niebieski -gps nigdzie nie znalazłem gdzie dokładnie wywiercić otwór na antenę i jak puścić kabel fakra podsufitką czy dołem.
Najlatwiej podsufitka do przedniego slupka, ja mam od nowosci rekina jest dokladnie 18 cm od tylnej scianki rekina do zalamania na koncu dachu.
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
Słupkiem a później podłogą pod dywanem?
a pozniej jak sobie zyczysz. ja bym pociaglnal bokie dachu i potem w dol przednim slupkiem i pod deske do rnse.
ja nie wiercilem w dachu, wystarczy antena na magnes, jak doczepisz do dachu to dziala ekstra. po 6-7 satelit lapie.