W przedliftach nie ma takiego efektu jak w poliftach, więc mało kto decyduje się na takie mody.
Printable View
W przedliftach nie ma takiego efektu jak w poliftach, więc mało kto decyduje się na takie mody.
dość nie wiem co kolega ma zamiar w tych lampach malować? chyba nie odblaśnik? i tutaj zgadzam się z kolegami, nie ma takiego efektu jak w poliftach bo w poliftach jest soczewka i prawie wszystko można zamalować w około i stąd bierze się bardzo duża różnica:)
kolego Jonasz88 ja tez mam problem z wyciagnieciem tych zaslepek, ciagne z calej sily i nie chca wyjsc. Ja jutro bede robil tak ze rozwale ten plastik i bede potem widzial jak to tam siedzi i moze bedzie latwiej, przynajmniej tak mysle :)
jak czysciliscie lampy wewnatrz - typu TYC polift ?
Wczoraj przy okazji wlalem do srodka plynu do mycia szyb z octem, wyschla sama, wycieralem wacikiem przez otwor od dlugich swiatem , potem wyschla na powietrzu, dzisiaj po montazu wydaje mi sie ze jest gorzej niz bylo , glownie z soczewka.
Czy musialbym rozkleic cala lampe zeby byl efekt ?
do piekarnika i tyle
Spróbuj jeszcze raz, ale płucz to wodą destylowaną. Ja swoje lampy myłem niemal rok temu, każda prawie 10 min pod prysznicem z płynem do mycia szyb, na koniec woda destylowana żeby nie zostały zacieki i do dzisiaj mam spokój.
Witam, ma ktoś nowy sposób na "rozklejenie" lampy poliftowej hella z tym twardym klejem którego nie rusza piekarnik ani opalarka? Bo mam 1 lampe już pomalowaną a drugiej nie da się rozkleić. I drugie pytanie: czy silniczki z lamp przedliftowych hella pasują do poliftów hella?
Silniczki pasują, sam tak mam, trzeba je tylko nieco zeszlifować papierem ściernym żeby dało się je obrócić w "gnieździe" lampy.