Bełtowski
ul. Zakopiańska 169A
30 - 435 Kraków
Tel.: 012 262 30 20
Fax: 012 262 12 12
Serwis, części zamienne: 012 252 30 00
Mnie nie pytali o dowod zakupu, ale mialem przy sobie.
Printable View
Bełtowski
ul. Zakopiańska 169A
30 - 435 Kraków
Tel.: 012 262 30 20
Fax: 012 262 12 12
Serwis, części zamienne: 012 252 30 00
Mnie nie pytali o dowod zakupu, ale mialem przy sobie.
Stachu poczekaj co Nato wymyśli :). Numer i adres do Bełtowkiego jest tutaj w tym wątku i u mnie (z moim autem).
Żadnego dowodu zakupu im nie musisz przedstawiać, tylko musisz być pewny,że te zegary nie są z kradzionego auta bo mogą być chocki klocki.
EDIT:
O Czaro Ci już odpisał jeżeli chodzi o adres
chciałem się zapytać a propo podświetlenia białego, wydaje mi się ze mam Ciemne podświetlenie moich zegarów mozna je jakoś jeszcze wyregulować oprócz regulacji standardowej. ? Porównałem sobie z innymi zegarami w siostrzanej A3
czekam i czekam i nic nie wiadomo aż na poprawienie humoru kupiłem felgi :D
sorki ,ale gościu sobie poszedł na urlop od pon jak akurat byłem z nim umówiony i sam czekam :|
szybkie info dla tych którzy maja zamiar sie bawić ze zmianą licznika mój problem z niedziałającym abs i esp polegał na złym ustawieniu adaptacji wymienionych wskaźników okazało się że trzeba w zestawie wskaźników wpisac kod dostępu później adaptacja Brakes zmienić kodowanie z abs esp eds na abs i esp ze względu na inne sterowniki :D kontrolki błedów Brakes i esp z licznika znikły :D
tylko jeszcze szyby nie działają może ktoś podsunie jakiś pomysł :>
ha widzisz, od razu zapytałem widząc twoje obiawy czy robiłeś adaptację :)
Gratulacje że się prawie wszystko już udało ogarnąć !
Pytanie do tych którzy włożyli licznik.
Wam też nie działały szyby ?? Kurde po zmianie licznika na stary wszystko jest ok
St4chu gratuluję wytrwania! :)
Mały edit do tego co pisałem wcześniej odnoście czujnika poziomu płynu do spryskiwaczy. Ostatnio zużyłem cały płyn i nie wyświetliło mi się na FISie ,że brak płynu. Czyli też mam ten problem co inni ale co ciekawe wcześniej mi się zaświecił, raz...! Ciekawe gdzie leży problem tego czujnika?
U mnie też problem z czujnikiem poziomu plynu, tylko ze ja go sam dokladalem i jak kodowali to go nie bylo.
Mozna wylaczyc VAGiem testowanie i blad nie bedzie wyskakiwal.