We czwartek (tj. 16.07) w godzinach wieczornych planuję wyjazd z Krakowa do Chełma (trasa Kielce-Radom-Lublin). Mogę kogoś bądź coś ewentualnie zabrać, jakby ktoś potrzebował pisać.
Printable View
We czwartek (tj. 16.07) w godzinach wieczornych planuję wyjazd z Krakowa do Chełma (trasa Kielce-Radom-Lublin). Mogę kogoś bądź coś ewentualnie zabrać, jakby ktoś potrzebował pisać.
Mała poprawka mojej trasy (przypominam - końcówka lipca, albo poczatek sierpnia).
Trasa wygląda TAK. Więc jeśli ktoś chce, żeby GO albo MU coś przewieźć to śmiało.
Nie jedzie nikt jutro (tj. 16.07) z Wwy do Kielc albo Radomia? Zabrałbym się i dorzucił do paliwka, godzina obojętna
jutro kolo godziny 16 jade z Krakowa do Ustrzyk Dolnych(Bieszczady) jak ktos chetny to dzwonic
516 034 117
I ja sie podepne, jutro po 14 wyjazd ze Szczecina w kierunku Gdanska. Powrot w niedziele wieczorem. Osob nie zabiore, bo praktycznie komplet, ale jesli ktos cos potrzebuje przekazac to pisac PW.
W poniedziałek , 20 lipca , znowu lece do Ciechocinka , powrót czwartek - jak cos to dzwoncie lub piszcie .
szukam kogos kto bedzie jechał z Wawy w kierunku wielkopolski :) termin nie ma znaczenia :)
siemanko moedeczki. :smile:
mam pytanie i wieeelką prośbe. Czy jedzie ktoś z Was dzisiaj/jutro z Krakowa do warszawy albo gdzies w okolice? potrzebuje klucze od mieszkania przewieźc z Krk do mnie. Sprawa bardzo pilna, bede wielce wdzięczny jeżeli ktoś będzie w stanie mi pomóc. :smile:
EDIT: temat ogarnięty/nieaktualny
31.VII jedziemy z Poznania do Szczecina, a 2.VIII robimy trasę powrotną. Jakby ktoś , coś potrzebował to piszcie , lub dzwońcie. ;)
Witam. Mam dość skomplikowaną sprawę, więc wszystkich mobilnych proszę o skupienie ;)
Moja trasa ZNÓW uległa pewnym zmianom, ale jest już ustalona z dokładnością dzienną:)
Więc tak:
Kraków-Zielona Góra ; Piątek 31.VII, wyjazd koło 12
Zielona Góra-Kolonia ; Niedziela, 2.VIII, wyjazd przed 12
LINK DO TRASY -> CLICK!
Jeśli chodzi o branie ludzi, to myślę że jedno czy półtora miejsca znajdę, jeśli chodzi o rzeczy, to też nie przekraczające gabarytów przeciętnego człowieka ;)
A teraz DRUGA SPRAWA potrzebny kurier na trasie Warszawa-Kraków w tym tygodniu (do dniu mojego wyjazdu, czyli do piątku koło południa), aby podrzucić takie małe zacne ustrojstwo (palmtopik). Jeśli jednak nie ma kursantów bezpośrednich, to może ktoś mógłby ustalić jakąś sztafetę 'podaj dalej' ? ;) Ostatecznie na trasie Warszawa-Zielona Góra w Dniach Piątek wieczorem - niedziela rano, jeśli ktoś by się poruszał, też byłbym bardzo wdzięczny za danie znać i wykazanie chęci pomocy ;)