jak dobrze pamietam to w płońsku płacilem coś ok 30zł za jedną strone czyli 60 zł komplet, ale to najlepiej pojechać zapytać, panus juz ci podał adres takze powiedzą dokłądnie.
Printable View
jak dobrze pamietam to w płońsku płacilem coś ok 30zł za jedną strone czyli 60 zł komplet, ale to najlepiej pojechać zapytać, panus juz ci podał adres takze powiedzą dokłądnie.
Ciężko jest mi powiedzieć ile taka przyjemność kosztuje.
Jedno jest ciekawe że mają opcję: W przypadku, gdy uszkodzony przewód do klimatyzacji posiada nieuszkodzone końcówki, możliwa jest szybka naprawa przewodu, przez przylutowanie istniejących końcówek do nypli i zamontowanie ich na nowym wężu.
Być musiał zadzwonić do nich ew podjechać i się dowiedzieć :)
Dobra dzięki wielkie chłopaki. Najprawdopodobniej w piątek się za to wezme, wyciągne ten cały wąż i podjedę na ten adres.
Witam, jednak postanowi?em ?e kupie inny w?? na allegro, bo chcia? bym to zrobi? za jednym rozebraniem auta w 1 dzie?. By?em w tej firmie i powiedzieli ?e raczej s? w stanie to zrobi? alle to potrwa bo musieli by pozamawia? ko?c?wki itp. Ale mam pytanie jaki w?? potrzebuje? :confused:
http://moto.allegro.pl/przewod-klima...563366551.html
Mam na oku ten, ale ja przy tym wentylku do nape?niania gazu mam czujnik (nie wiem czego) i mam pytanie czy ten czujnik jako? pod??cze do tego w??a?
pentak, to jest czujnik ciśnienia w układzie, wykreciesz normalnie swoj i wkreciesz np w ten z allegro, bo jak sie przyjrzysz to koło wentylka ma takze miejsce na wkrecenie czujnika.
Witam, nie chce zakładać nowego tematu wiec pisze tutaj.
Sprawa wygląda tak. Po właczeniu klimy wszystko chlodzi dobrze, leci zimnie powietrze lesz słychac z komory silnika jakiś dziwny dźwięk nie wiem jak to opisac ale jest dość głośny. Dzięk ten nie ustaje po czasie tylko słychac go cały czas? Macie moze jakies pomysły co sprawdzic?
adrian51991, sprawdz wiatraki oraz sprezarke tzn posłuchaj.
Witam was . Potrzebuje małej pomocy mianowicie gdy auto postoi na wilgoci lub gdy pada deszcz po odpaleniu i nagrzaniu sie auta z nawiewow wydobywa mi sie para wodna w momecie gdy wlacze klimatyzacje wyglada to tak jakby cos sie palilo prosze o pomoc
Sprawdź sobie filtr przeciwpyłkowy czy czasem woda się do niego nie dostaje.
Witam a wiec sprawdzilem filtr przeciwpykowy ten na podszybiu oczywiscie wymieniony został na nowy jest tam sucho wody brak no i po ostatnich deszczach znow to samo para wodna przy wylaczonej kimie leci powoli jak wlacze leci tak jakby cos sie palilo nie wiem co roic:(