Drunkmaster, a ty czego użyłeś ? Właśnie gumę z zawieszenie enduro ?
Printable View
Drunkmaster, a ty czego użyłeś ? Właśnie gumę z zawieszenie enduro ?
Darepb na początku miałem założyć harmonijkę wybieraka ze skody, ale była za krótka i użyłem osłony amorka z enduro, wystarczy zmierzyć fi i dobrać nawet z jakiegoś komarka, to tylko dla walorów optycznych, najważniejsze żeby w środku była rurka olejowa bo ta gumowa osłonka długo w kontakcie z olejem nie pożyje.
Pzdr
To u CIebie pod tą harmonijką jest normalny, prosty przewód olejowy, tak ? :)
Tak :D
Sprytnie to rozwiązałeś ;)
Jak chcesz mieć naprawdę ładnie to są firmy, które robią w oplocie dowolnym takie przewody. Musiałbyś znaleźć w necie.
Y ale że ja? jeśli ktoś będzie zainteresowany to wrzuć linka cosmo-pl może ktoś skorzysta, mi osobiście takie rozwiązanie jak jest nie przeszkadza, jest zbliżone do fabrycznego a szczerze mówiąc nigdy nie miałem na celu robienia Angeliny Jolie z mojej odmy :P
Odma ma spełniać dobrze swoje zadania, a wygląd jest mało istotny wg mnie.
ładnie w sensie - dobrze. Nie pamiętam linka, wystarczy poszukać w necie. Takie przewody są trwałe i zabezpieczone z zewnątrz. Przeżyją pewnie motor, a zasięg działania temperatur jest większy.
U mnie niestety po wyjęciu tej szmatki z odmy, obroty świrują, tzn. np. stoją na tych 800-900, ale silnik się dławi, tak jakby na wszystkie gary nie pracował, po prostu nierówna praca..