Nie slyszalem by komus sie udalo to przyciszyc. Trzeba sie przyzwyczaic. Nie jest to nie do wytrzymania.
Printable View
Nie slyszalem by komus sie udalo to przyciszyc. Trzeba sie przyzwyczaic. Nie jest to nie do wytrzymania.
Witam. Jestem tu nowy przeczytałem wszystkie wypowiedzi w tym wątku lecz nie znalazłem odpowiedzi na rozwiązanie mojego problemu.
Otóż posiadam a3 z RNS-e dodatkowo kierownica multi i nie mogę tego połączyć z telefonem sony xperia M. Nie wiem jaki mam moduł BT. ale wiem że jakiś jest na pewno bo są montowane fabrycznie. W telefonie po kliknięciu szukaj urządzeń nic się nie wyświetla. za wszelką pomoc i wyrozumiałość dziękuje
Upewnij się, że na pewno masz BT. Mam jeszcze starszy model Xperii ArcS i łączy się bez problemu. Wybierz telefon w RNS-E, wciśnij guzik "setup", wybierz "telephone settings" i dalej powinna się pojawić opcja "Bluetooth PIN entry" - przynajmniej tak u mnie jest. Jak będzie ta opcja dostępna to znaczy, że masz BT. Przynajmniej tak mi się wydaje:)
Przepraszam, że dopiero teraz odpisuje ale nie mogłem wcześniej. Zrobiłem wszystko tak jak mi napisałeś, ale u mnie po naciśnięciu przycisku tel potem setup pojawia się tylko na zielono "telephone is not instaled" i nie ma nic więcej. Nie posiadam VAG żeby to sprawdzić niestety:/
no to wygląda że nie masz BT, dla pewnosci sprawdź sobie jeszcze vagiem,podjedź na spota w okolicy i ktos ci sprawdzi.
Jesli go nie masz to zawsze możesz dołozyc.
Spróbuj jeszcze poczytać instrukcję http://fotowrzut.pl/0HUU5PV052/5 , zakładka 5, strona instrukcji 92
Czytałem już tą instrukcje, ale czekałem już nawet kiedyś z pół godziny w samochodzie i telefon nie znalazł nic :/ będę musiał się podpiąć pod VAG i wtedy będzie wszystko wiadomo. samochód mam miesiąc może komuś był potrzebny i wyciągnął BT. Najbliższy jakiś spot z tego co wyczytałem w Lublinie za 3 tygodnie więc dużo czasu. Pewnie będe musiał dokupić BT ale to wszytko się okaże. może do tego czasu sam to sprawdze tylko muszę jakiś program do VAGa załatwić sobie bo kabel mogę mieć.
Jak masz taki komunikat jaki masz i telefon nic nie znajduje to po prostu nie masz BT.
MOzesz tez sprawdzic czy masz w lampce podsufitówki mikrofon od telefonu
Szybkie pytanie dotyczące iPhone 5s + BT. Łączy się z FISem, wszystko działa pięknie, niestety RNS-e nie wykrywa fona, brak odczytu książki adresowej i nie ma ikony połączenia telefonu przez BT. Jak to skorygować aby działało?
Zdaje się że moduł BT do wymiany na nowszy :)