do 24lat 80% zwyzki, od 25-28 lat 30% zwyzki zarowno wlasciciel jak i wspol.
Printable View
a jest jakaś ubezpieczalnia która nie liczy zwyżki? Bo może następne auto bym już na siebie zarejestrował? :)
No u mnie trochę wyszło ale chciałem w PZU sie ubezpieczyć żeby nie mieć problemu z wyplata w razie....
OC+AC+NW 1560 zł
1.9 TDI '99 jestem współwłaścicielem... ubez. na 20 000 bez wkładu własnego
Ja mam ubezpieczenie w AXA , na rok wyszło mi 560 zł OC + NW
Właściciel 60 % zniżek + współwłaściciel poniżej 25 roku życia 10 % zniżek.
Wcześniej pisałem o moim ubezpieczeniu w MTU (Grupa Ergo Hestia). Niska składka i zadowolnie było na mojej twarzy jak podpisałem umowę.
Jednak czar prysł jak doszło do likwidacji poważniejszej szkody. ZDECYDOWANIE ODRADZAM TĄ FIRMĘ. Przyjmują arbitralny sposób kalkulacji szkody. w zależności co im pasuje, raz za wartość rynkową uznają ceny z tabelek (które są niższe niż faktycznie na rynku) a raz przyjmują te rynkowe ceny. Wyliczono mi odszkodowanie zgodnie z OWU na kwotę X, a jak przyszlo co do czego to dokonali jakiś tam zmian i stwierdzili że odszkodowanie należy się w kwocie ok 30% z X i taką kwotę mi przelali. W moim przypadku skończy się na sprawie sądowej, niestety przedłuża mi się czas naprawy mojego samochodu lub zakupu nowego.
ODRADZAM UBEZPIECZENIE W MTU
W Liberty Direct nie ma zwyżek od 25 roku zycia.
witam mam takie pytanie: jutro place II ratę ubezpieczenia i koleś powiedział mi że mogę sobie opłacić przez internet ale on nie da mi tego całego świstka tylko będę musiał jeździć z wydrukiem potwierdzenia przelewu (oczywiście vin nr rejestracyjny będzie podany) i stąd moje właściwe pytanie co na to policja w przypadku kontroli drogowej ??
masz polise + potwierdzenie przelewu II raty wszystko OK
policja nic Ci nie zrobi
PS. W tytule przelewu wystarczy nr polisy
thomi, nic się nie bój...
Ja też tak przez jakichś czas jeździłem.
Policja to traktuje jako normalny dowód opłaty składki...