U mnie też :) ja daje mu 9/10 :)
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Printable View
Ja to nie wiem, może to dlatego, że się naczytałem o słabszym coronado w nowej wersji ale szczerze dla mnie pachnie mniej intensywnie niż stara wersja. Praktycznie nie czuję jej po tygodniu, z żółtą wersją miałem zupełnie inaczej. A może mi się wydaje? ;)
I dobrze, bo gdybym otworzył starą, to po wejściu bym chyba zwymiotował. ;D
Za to kolega wczoraj wsiadł do samochodu i powiedział,że bardzo ładnie mi w nim pachnie..
Otworzyłem Squash Blossom, Pina Colade i Route 66. Żaden nie jest tak intensywny jak wisienka, ale wszystkie na plus. Pina Colade to taka słodka wanilia, w zimę słabo pachnie, ale jak się auto zagrzeje w środku to czuć :) Route 66 moim zdaniem ******sty zapach, bardzo mi się spodobał, minus to nietrwałość, dosłownie szkoda drzwi otwierać bo ucieknie, a zanim znów się rozejdzie to chwila minie. No i Squash, ciekawe cytrusy, kwaśny zapach, akurat na wiosnę ;)
Dzisiaj zakupilem bubblegum, tak jak i w przypadku wiśni, samo wieczko daje dobrze po nosie ^^ bardzo słodki zapach
Wysłane z mojego Redmi Note 2
Jak dla mnie przereklamowane strasznie. Miałe w samochodzie zabach Balboa Bubble Gum, to przez pierwsze dni pachniał spoko, ale pózniej jak wchodzilem do auta to juz nie fajnie;. Inne osoby jak wchodziły to w pierwszym momencie mówiły, ze czuc na żygi .Wiec wyrzuciłem to z samochodzu. Kuzyn ma w Swoim golfie Corronado Cherry. I jest ok, ale szału nie ma. Jednak kumpel teraz kupił audi A5 i tam super pachniało. A wszystko za sprawa zapachu AERON SPORT LUX. Pachnie swietnie. California Scents, moze wytrzyma dłuzej ale nie ma porównania. Aeron wygrywa
Wiadomo kiedy ruszy u nas kolejna tura zamówień? Wiem,że na razie wszystko wstrzymane. Ale jakiś termin w ogóle?
Podbijam, będzie coś w najbliższym czasie czy pozostaje allegro:confused: