opera mini 6 w android markecie sie pojawila!!!! polecam :)))
Printable View
opera mini 6 w android markecie sie pojawila!!!! polecam :)))
dzięki za info :D
Dzięki za info już zasysam:D
opera mobile 11 też :D ale ta jest lzejsza i pobiera mniej danych i wreszcie forum mi sie przyjemniej przeglada, mozna dostosowywac zoom :D ekstra
ja do obsługi Internetu używam Dolphin Browser HD z kilkoma widgetami - najbardziej przypadł mi do gustu z tych wszystkich przeglądarek.
probowalem ją, rozbudowana, ale na moim śmiesznym galaxy spica nie za ładnie chodzi :)
a ja wlasnie sciagnalem. Bede testowal :D
nokia c3 czy samsung chat335?
oba telefony podobne, mają qwerty, samsung jest zgrabniejszy i wydaje się zrobiony z lepszych materiałow niż c3-00, mają wi-fi, co może drażnić lub podobać się w samsungu, to ten optyczny klawisz funkcyjny, coś na wzór E72, gdzie nie naciskamy w lewo czy w prawo tylko przejezdzamy palcem po tym kwadraciku, ale c3-00 na pewno ma mocniejszą baterię, co do wyświetlacza musiałbym je odpalić i porównać.
PS. Masz Mix Plusa? :P
Dziewczyna ma abo orange ;)
wyświetlacze te same, TFT, niby wg specyfikacji lepsza bateria jest w Samsungu, ale w praktyce jak to jest? nie wiadomo, ogółem praktycznie niczym się nie różnią... hm... a c3-00 przynajmniej w plusie ma karte 2gb na pokladzie, samsung nie ma.
ok wielkie dzięki ;)
jakiej uzywacie klawiatury w androidzie?
bo ja już przerabialem systemowa, swype, gingerbread keyboard i teraz siedzieć na na smart keyboard, szukający idealu :-\
jak dla mnie SWYPE na DEFY jest ok, Multi-Touch przerabialem ale zostaje przy SWYPE. :)
Swype dla mnie ok, przy odpowiednim ustawieniu parametrów daje rade:)
Dobra teraz ja, w tym miesiacu bede robił przedłużenie.
I teraz tak, z telefonów które są w zasięgu mojej ręki, to Galaxy S, Nokia C7 i N8.
co mnie w nich kusi
galaxy S - wiadomo telefon bajka, ale... bateria! otóż boje się codziennego ładowania jak przy galaxy i5700 ktory mam teraz. Nie mam wyłączonych apn-ów, kiedy potrzeba to łyka sobie megabajty, ale chciałbym coś co przytrzyma chociaż dwa dni (nie ukrywam moje marzenie) i dlatego myślę o nokiach, ale boje się ich awaryjności z drugiej strony.
C7 ma 8mpix, wifi, navi i co mi sie najbardziej podoba - transmiter fm ;)
N8? raczej średnio mi sie podoba, aparat to tam niby 12mpix ale nie korzystam czesto, uważam n8 za lekką cegiełkę, chociaż ma np. hdmi itd.
Ma ktoś C7, N8? Ile bateria wam trzyma? Jak z galaxy S? jest ktos kto masakruje go ciężko i powie mi ile trzyma bateria? Czekać aż wejdzie S2? chociaż cena może mnie zniszczyć :/
ja masakruje galaxy S codziennie w szkole :D internet, internet, internet, youtube, aparat, galeria, no i pare sms i kilka min rozmow. telefon wytrzymuje od odłączenia ładowarki ok. 9 do końca dnia ok. 21-22 :D
ogólnie polecam, dodam że mam zainstalowanego speed moda i na max wyświetlacz ;)
czyli 12 godzin :/
Jeśli tylko dzwonie,sms, i muzyki ok 1h. To nawet ze 2 dni. Na początku jak sie bawisz to z 5h łyknie baterie:D
no ostatnio o 7 rano zdjalem telefon z ladowarki, 2,5 godziny sluchalem muzyki w aucie, jakies 20 minut nawigacji google maps, max 15 minut rozmów i umarł o 17 :/ musze wozic w aucie drugi telefon :/ ale jest najciekawszy mimo wszystko :)
w samochodzie słuchasz muzyki? :) nie masz radia ?:) a w aucie polecam wozić ładowarkę ;) przydaje się czasami :)
a powiedz mi co ci przeszkadza jak podłączasz telefon na noc do ładowania? :)
Ja mam awaryjnie starą 6310i:D SGS do navi,fotek,muzyki do autka z aux-a. No i net w pracy
chyba sie skusze, ale musze to przemyslec jeszcze, nie ukrywam fascynacji galaxy s :P
ja też sie zastanawialem nad kilkoma tel w tym temacie o tym pisalem , teraz jestem szczęśliwym posiadaczem galaxy s i jestem bardzo zadowolony z niego :D wydaje mi się ze to byl dobry wybór nie ukrywam że baterie je b.szybko ale coś za coŚ
Zdecydowanie Galaxy S, nie ma zadnych watpliwosci :thumbright:
a co lepsze - Galaxy S czy iPhone 4? i dlaczego Galaxy? ;)
pod koniec kwietnia będę przedłużać umowę i w zasadzie jestem zdecydowana na iPhone'a, ale może to nie jest najlepszy wybór i w podobnej cenie mogę dostać coś innego. nie znam jeszcze oferty dla mnie ale podejrzewam, że będę musiała za iPhone'a dopłacić ok. 500 zł
ja bym sobie wziął iphone :D telefon nijaki ale fajny gadżet :D
albo inaczej... nie upieram się przy porównaniu iPhone'a z Galaxy, po prostu czy jest coś lepszego? ;) nie ukrywam, że iPhone to dla mnie fajny gadżet a Galaxy i te inne już mi się tak nie podobają (takie moje babskie widzimisię)
a u mnie kumpel ma Iphone 4 i powiedzial ze to totalne padlo. Taki zwykly gadzet. Jakby mial mozliwosc to na pewno wzialby Galaxy. Zreszta, wystarczy wziac i sie pobawic oboma telefonami. Od razu wiadomo co wybrac. Iphone 4 w niczym, ale to w niczym nawet do piet nie dorasta Galaxy. Moze jedynie parametry techniczne (ktorych niestety nie znam w Iphone 4) moga chyba byc lepsze, ale przelozenie na uzytkowanie zadne, bo jest sie skazanym tylko na rozwiazania z tego ichniejszego appstore czy jakos tak.
Dodano:
Chyba ze Monika chcesz telefon tylko do dzwonienia, a czasami poprostu jakas fajna aplikacje gadzeciarska sobie sciagnac... To bierz Iphone ;) Tyle tylko... Czy warto wtedy wydawac taki hajs na cos, co ma byc poprostu telefonem?
zakładam, że będę sporo korzystać z Internetu. nie wiem jak się to sprawdza w Galaxy, ale moja koleżanka na iPhone 3G dobrze sobie radzi i bardzo wygodnie się przegląda w nim strony. podejrzewam, że iPhone 4 gorszy nie jest
Ja od wczoraj posiadam HTC Desire na obecna chwile ucze sie jak go obsługiwać ale tel. zaje.... i ten wyswietlacz :thumbright:
dmdash dzieki za porade :thumbright:
kurde, no jakoś nie mogę się do tego Samsunga przekonać. nigdy telefonu Samsunga nie miałam i jakoś ciężko mi się przemóc ;) moja szefowa ma Galaxy S, może da mi się pobawić to porównam
bierz iPhone przynajmniej dobrze na allegro stoją :)
Hej, mam Nokie E72 i mam pewien problem, może ktoś mi pomoże, mianowicie po zrobieniu zdjęcia muszę czekać ok. minuty (aż ! ) zanim zrobię kolejne zdjęcie - w tym czasie widnieje napis na ekranie przetwarzanie, kolejnym problemem jest po wejściu w galerię, przy przeglądaniu zdjęć i powiększaniu, muszę czekać również ok minuty, zanim telefon zrenderuje zdjęcie ( po przybliżeniu ) - wtedy dopiero mogę przesuwać zdjęcie . Robienie zdjęć komórką zawsze było dla mnie łatwe i przyjemne, a przede wszystkim szybkie. Co robić ?
Monia ja mam iPhone 3G od jakiegoś miesiąca, z nim to jest tak jak Malik napisał -jako gadżet ok, z praktycznością różnie bywa :) kwestia przyzwyczajenia. Na chwilę obecną mam jeszcze do niego cierpliwość:)))
i ważne jak duża jest karta i ile miejsca na niej zostało?
postaraj się zwolnić trochę miejsca i będzie szybciej działać
Witam, szukam telefonu do 1000 zł.
Telefon głównie do pracy, dużo odbieram telefonów i smsuje.
Musi mieć QWERTY, GPS , Wifi itd.
CO do qwerty jestem otwarty na propozycje, na firme brałem 25 tel i między inymi HTC smart zrobił na mnie dobre wrażenie, fajnei się pisało smsy mimo braku qwerty.
Teraz mam HTC Kaiser na Windows Mobile, fajny tel ,ale system strasznie skomplikowany, przy kilku włączonych procesach muli i mnie wkurza :D
MIałem Nokie N95 8GB, niestety 3 razy się zepsuła, za 3 razem już na dobre, symbiana wpominam pozytywnie.
Na oku mam N97 mini pro. Macałem, całkiem przyjemnie się pisze smsy.
Ewentualnie tańszy zamiennik C6 , ale mam wątpliwości co do jakości wykonania.
Myślałem nad E72 ,ale nie wiem jak się na takiej klawiaturze pisze.
SE Vivaz pro mnie ostatnio zainteresował.
Jakieś sugestie, pomysły ?
N900? Trochę duży ale pisze się wygodnie;) Nie muli itd..
a chcesz nówkę czy może być delikatna używka? :)
Tylko Nie Se!!!
n97 mini kupa złomu nawet bym go juz do reki nie wziął
wolałbym nówkę, ew. stan idealny z gwarancją, dario może jakoś uzasadnij swoją opinie