marszal12321 upominam ze temat dotyczy lamp wiec proszę nie robic bałaganu w temacie tylko pisac w watku o cekach
pytania do Grabka można na pw dac nie prawdasz?
Printable View
marszal12321 upominam ze temat dotyczy lamp wiec proszę nie robic bałaganu w temacie tylko pisac w watku o cekach
pytania do Grabka można na pw dac nie prawdasz?
Witam Koledzy kupilem sobie dzisiaj te lampki do mojej a3 http://moto.allegro.pl/nowe-lampy-au...726475387.html Kostki nie bede kupywal bo kolega elektryk mi ich podlaczy :) a mam takie pytanko silniczki regulacji z przedlifta beda pasowaly??
mam pytanko jakie najlepiej kupić żarniki do orginalnego xenona przedlifem ds2 barwa w sumie mało istotna mogą być białe lub lekko niebieskie nie ma to dla mnie różnicy tylko bym chciał żeby było mocne światło,jak jeszcze ktoś zna jakiś sklep w krakowie lub okolicach co takie rzeczy sprzedaje proszę o namiar.
Wiem ze pewnie gdzieś było to napisane w tym temacie ale przejrzałem kila stron i mam dość
a co sądzicie o tych lampeczkach ?
BOSCH Xenon Silver do 50 %
szkoda pieniędzy lepiej kupic tanie zarówki z marketu "xenon Light" za 15zł i będzie to samo
kup sobie za 20 zł Tungsram Megalight +90% super świecą i fajnie wyglądają
to mówicie, że Tungsram to dobra firma i śmiało można kupić te żaróweczki do lampek TYC ?
jeśi chcesz mieć porządne światło to tylko hid da radę. A jeśli nie chcesz mieć w lampie sprzętu do sprawdzania znaków wodnych na banknotach;);) to ładuj barwę 4300.