Hahahah nie wiem sam co mam powiedzieć... czuję się na 18 😁 Heheh a poza tym to różne myśli krążą po głowie 😅
Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
Printable View
Hahahah nie wiem sam co mam powiedzieć... czuję się na 18 😁 Heheh a poza tym to różne myśli krążą po głowie 😅
Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
I dobrze ;)
Ja ogolnie wyj...mialem jak 28,29,35czy teraz,ale to rowna 30ka jakoś utkwila mi w głowie, moze dlatego ze jak szwagierka (5lat starsza )obchodzila 30ke to robilem podsmi****ki ze stara doupa,a tu nie wiadomo kiedy i ja 30 pyk
Dlatego jak obchodzila 40 to juz bez podsmi****ek bo czas nie tusk nie stoi i aby dotknac :D
A tym czasem :cool:
https://i.postimg.cc/mPtVn0Xf/receiv...3989423847.jpg
Po trzech latach jabola doczekala sie big brejka :mrgreen:
Haha, zayebiste :D
A czy na G2 jest naklejka MOTUL? Pewnie dodaje z 5KM :P
Sądząc po rozmiarze, przynajmniej +10 ;P
Fałciu poważne pytanie, czy chcesz za 2-3 tygodnie delgacje z 3miasta turystycznie na jakąś wódeczkę dla beki bo szukam dodatkowej motywacji aby wybrać się w Twoje rejony ;)
Flaszkę Ci nadal wiszę jak powiedziałem, a zabawnie pewnie było ''pampa'' poznać forumowego śmieszka :D
PeWu :rolleyes:
Wlasnie zamowile. Zestaw za 485zeta i bede na golfie ćwiczył tyl blotniki bo mimo ze zdrowe to zmordowane ,a nie chce szpachli napier...
Więc jak je ogarne dam ci znac ,ale znajac zycie bedzie to za jakies ,hmyyy dwa lata :scratch:
Kuhwa za chwile Pamp agroturystyke zaloży i będzie hajsiki robił na przyjezdnych cjulach :D
Fałciu jak ogarniesz cynowanie to prawie bedziesz jak TOTALSZKODA:cool: