-
Żeby nie było, to oczywiście bez urazy dla osób mających jakieś powiązania z Żydami :)
Żydzi do Hansa w obozie niemieckim:
- Hans, Hans, wybuduj nam basen... pliiizzz..!
Hans nie chciał, ale w końcu wybudował im basen, tylko zalał go kwasem.
Żydzi weszli do basenu, po czym mówią do Hansa:
- oj Hans, rozpuszczasz nas...
-
Dla mnie to nie smieszne:(Moj dziadek zginal w obozie....:(
Nachlany spadl z wiezyczki wartowniczej:p:D;)
-
dobre Jems :)
Idą dwie dziewczyny przez południowe stany i jest straszny upał. Jedna mówi do drugiej: – Wiesz, może zdejmiemy majtki, będzie trochę chłodniej. – Ale chyba to niewiele da. – Może jednak…
I tak sprzeczają się przez dziesięć kilometrów. Nagle widzą, że przy drodze siedzi Murzynka, je melona i jest bez majtek.
Podchodzą więc do niej i jedna pyta. – Sorry, widzimy, że siedzisz bez majtek. Powiedz czy to sprawia, że jest ci chłodniej, czy może tak sobie siedzisz[IMG]http://niema****awewsi.jogger.pl/files/qm2.gif[/IMG] – Ja nie wiem, czy jest chłodniej, czy nie; w każdym bądź razie muchy nie zlatują się do melona…
-
-Dlaczego faceci nie mają celulitu????
Bo to Brzydko wygląda!!:)
-Dlaczego dziewczyny sie malują i perfumują??
Bo są brzydkie i śmierdzą..
-
-
no to lecimy z TOP 10 występów Hitlera. Najlepsze parodie "Upadku"
http://www.pardon.pl/artykul/11294/t...parodie_upadku
-
-
Leśniczy wybrał się na polowanie.
Idzie przez las, myśli o dorodnym niedźwiedziu, aż tu nagle patrzy - jest!
Wycelował z dubeltówki - PACH! Wystrzelił! Ptaki się poderwały z koron drzew. Leśniczy idzie w miejsce gdzie niedźwiedzia widział.. rozgląda się - nic. Wtem ktoś go klepie po ramieniu od tyłu - leśniczy nerwowo odwraca głowę, a tam niedźwiedź na dwóch łapach stoi - wielki, groźny i mówi do leśniczego - "Oj leśniczy nie ładnie, nie ładnie - chciałeś mnie ustrzelić! Kara musi być! Klękaj no tu i zrób mi dobrze ustami!" Leśniczy wyjścia nie miał.. wraca do domu cały w piorunach! Ja go dorwę - myśli! Wziął kałacha po ojcu i wraca do lasu! Przyczaił się - czeka. Jest nasz miś. Leśniczy wycelował z pod boku i tratatatat dłuugą serią pociągnął. Liście opadły - leśniczy idzie z miną zwycięzcy w miejsce gdzie leżeć miś miał.. rozgląda się i nagle czuje znajome klepanie w ramię. Odwraca się i.. "Oj leśniczy nie ładnie, nie ładnie - znów chciałeś mnie ustrzelić! Kara musi być! Klękaj no tu i zrób mi dobrze ustami!" Leśniczy zrobił co musiał.. wraca czerwony cały do domu! Zaprzągł konia, wytoczył armatę po dziadku ze stodoły i dalej batem konia gna do lasu! Załadował, przyczaił się - czeka. Niedźwiedź się pojawił cały w skowronkach no bo wiadomo.. Leśniczy lont podpalił i PACH! Huk, dym! Leśniczy idzie, patrzy - lej po bombie! UU myśli, że niedźwiedzia nie ma co szukać.. odwraca się szczęśliwy i.. miś stoi na dwóch łapach - wielki, ale zadowolony. I mówi "Oj leśniczy ty tu chyba nie na polowanie przychodzisz!" Klękaj!
-
Wychowawczyni w szkole prowadzi lekcję na temat wychowania seksualnego i przewodni temat to powiązanie związku z seksem... Prosi dzieci o wymienienie przykładów...
Małgosia: Widziałam panią w ciąży i to chyba jest to.
Pani: Bardzo dobrze Małgosiu
Romek: A ja oglądałem program o ślubie...
Pani: Bardzo dobrze, a teraz hmm... Jaś.
Jaś: Ja oglądałem western z Johnem Waynem, jak wpadł w zasadzkę Indian i wystrzelał połowę z nich.
Pani: Jasiu, co to ma wspólnego z seksem?
Jaś: A ma tyle iż Indianie zrozumieli, że John Wayne się nie *******i.
-