w poblizu masz gostyń i salon skody tam napewno beda mieli a jak nie to spokojnie mozesz tam zamowic ja tam zamawiałem pare żeczy
Printable View
dobra załatwiłem sobie już gdzie indziej ;)
także będę miał po weekendzie cały komplet wszystkiego ;)
No to podrozał bo ja od niego 3 dni temu kupiłem za 5 zł :P Chyba zrozumiał ze to rozchwytywany towar :P
siemanko mam pytanie czy podpowiecie cos w sprawie zmiany hidow na zwykle albo moze macie zdjecia zarowek do lamp poliftowych(zmieniane w wersji 8l 98r) z przodu bo mam hidy ale niechce sie w to bawic i wole wrocic do zwyklych zarowek tylko kupilem juz z tymi wiec niewiem jak to samemu sobie przerobic czy dac mechanikowi najlepiej
kamil_hit jakie masz lampy obecnie?
poliftowe lampy miały soczewkę czyli po 2000 roku i wygladalo to tak
On ma auto od Mariusz_ZT.tk
ona? w profilu meżczyzna
ale nie ważne
skoro hidy to zapewne sa pod ori gniazdo H1
wystarczy sie zaopatrzyć w dwie żarówki H1, ściągnąć zderzak oraz lampy
usunąć przetwornice (pewnie przewody sa tylko doczepiane) i w odwrotnej kolejnosci zlożyc
wszystko jest ładnie opisane i fotkami w temacie jak zmienić lampy na poliftowe
o dzieki chyba juz bede ogarnial jeszcze napisze co i jak
hehe no pstryq co ty o tej godzinie oko leci co hehe
pozdro
panowie mam pytanko mam Żarniki w ori xenonie philips d2s jak odpalam lampki to na początku jest ładna biała barwa ale po jakimś czasie świecą jak normalne żarówki wczoraj jeszcze zauważyłem że jak wyłączę światła i za 5 min włączę to przy starcie mają delikatny kolor pomarańczowy lub różowy czyżby się już kończyły ?? jak tak to jakie żarniki polecacie :)