padają żarniki
wymieniając wymień dwa żeby się barwą nie różniły
Printable View
padają żarniki
wymieniając wymień dwa żeby się barwą nie różniły
Witam koledzy trzy dni temu zalozylem sobie przodnie lampi poliftowe do a3 bylem na stacji ladnie mi ustawili gora dol, ale lewa lampa za duzo mi swieci w prawo. Da sie to jakos wyregulowac?? jest moze jakies pokretlo do tego?? prosze o pomoc
pozdrawiam :)
na lampie masz 2 pokrętła, góra dół (to pokrętło jest bliżej soczewki) i obok jest drugie, kręcąc nim przybliżasz lub oddalasz odbłyśnik co daje efekt świecenia prawo-lewo
podziekowal kolego wielkie :):) czyli jak stoje do lampy przodem to jest ot pokretlo po prawej stronie tak??
podjedz pod jakas sciane, zapal lampy i wkretakiem reguluj, nic ci sie nie stanie :-)
no ide wlasnie kolego teraz to robic :):) zobaczymy co wyjdzie :):)
Dodano:
nie wiem kolego krecilem ale nic sie nie zmienia tym drugim co kolo soczewki to zaraz widac ze sie lampa dzwiga i obniza.... ale jak krece tym drugim to nic nie widac zeby swiatlo szlo w lewa albo w prawo ;p
tylko kręć z głową, żebyś nie wykręcił śruby, bo będzie dodatkowa zabawa ...
wiem wiem kolego :D zatrzymam sie w nocy gdzies na drodze i bede dzialal :) dzieki wielkie za info :)
dobre ?arniki czy jest co? lepszego ?? http://allegro.pl/nowe-zarowki-xenon...772424722.html
panowie panowie, jakie polecacie żaróweczki h1 ?
żeby świeciły nie żóltym, a takim bielszym światełkiem ?