A ja dzisiaj poskładałem lampkę w podsufitce i z powrotem wrócił włącznik świateł poliftowy. Doszła też iluminacja tunelu środkowego :D A no i poprawione mocowania w słonecznikach dla ledów od Dominika_M :)
Printable View
A ja dzisiaj poskładałem lampkę w podsufitce i z powrotem wrócił włącznik świateł poliftowy. Doszła też iluminacja tunelu środkowego :D A no i poprawione mocowania w słonecznikach dla ledów od Dominika_M :)
moja A-3 dostała nowe opony letnie niestety nie udokumentowałem tego z braku czasu ale myślę ze w moim temacie niedługo jakieś fotki się pojawia
Moja Dostała Nowy Licznik z Pełnym Fisem :)
Ostatnio na dniach zamontowałem srodek auta po praniu podłogi ;)
Przemalowałem tunel w czarny połysk, którego brakowało mi do reszty i w końcu jest elegancko :D
Wczoraj została zatankowana do pełna, dzisiaj porządnie wymyta, musi być na święta czysta :)
zatankowany pod korek BP Ultimate, umyty, odkurzony, wymieniony olej na Motul i wszystkie filtry Mann, a niedawno nowe koła 17" i tylne klocki hamulcowe
Zatankowana na maxa, umyta na cacy, mała polerka świateł przód aa i sklejona dziuraw oponce po metalowym wkręcie:/
umyta i zatankowana :D
Auto umyte, odkurzone i wypucowane w środku. :p
Sami grzesznicy, w wielką sobotę myją fury :D