-
Dzięki Ci dobry człowieku! :)
Powiem szczerze, że podczas jazdy nie mam żadnych problemów. Auto zachowuje się stabilnie i nie odczuwam braku komfortu. Tylko przy wcześniej wspomnianym hamowaniu występują problemy. Tak czy inaczej do 14 sierpnia mam zrobić przegląd więc się zastanawiam czy iść na stację diagnostyczną, zapłacić stówkę i dostać pewne informacje co jest nie tak, ale z drugiej strony nie wiem czy na przeglądzie to mi w ogóle wyjdzie. We Wrocławiu niestety nie mam żadnego w 100% sprawdzonego mechanika.
Tak czy inaczej dzięki za odpowiedź :)
-
Jeśli chodzi o tarcze, to do tego modelu oraz silnika klienci bardzo często i chętnie wybierają tarcze firmy Febi
Jest to renomowany producent, który oferuje części najwyższej jakości. Układ hamulcowy jest jednym z najważniejszych w całym samochodzie, więc nie warto na nim oszczędzać.
-
Witam mam problem bo naczytałem się tyle i nie wiem co teraz już kupić , zależy mi na dobrej sile hamowania żeby układ nie zawiódł mnie w trasie. Chodzi tutaj o klocki jak i tarcze przód ponieważ troszkę już marudzą po paru ostrzejszych hamowaniach
Czy jest warte uwagi ? -----> https://allegro.pl/tarcze-klocki-zim...523073456.html ----- https://allegro.pl/ate-tarcze-klocki...472892190.html
-
malinka napisz mi vin na pw. W wolnej chwili przylookam co do Twojej zabawki byloby ciekawe.
Pozdrówki
Marcin
-
Witam.
Jaki będę miał rozmiar tarcz w Audi a3 8l 1.8t 180km s-line? Nie chce mi się dzisiaj ściągać koła , bo jest niedziela , a prawie bym sobie coś zamówił.
Jakiej firmy kupić Tarcze,Klocki ? Ate,Trw,Zimerman,Bosch,Brembo? Szukam czegoś ciekawego na przód i dodam , że nie jest to auto jakoś szczególnie katowane,chociaż czasami hamulce mogą nie mieć lekko ze mną Od razu mówię , że nie interesuje mnie "Swap"
Pozdrawiam !!!!
-
tarcze możesz gładkie te co podałeś - ate textar oz brembo a jak ma być tarcza wiercona to Zimmermann sport albo wariant korzystniejszy cenowo Rotinger nawiercany.
Klocki śmiało do tego textar.
Pozdrówki
MArcin
-
Witam. Panowie proszę o pomoc w sprawie dobrania tarcz i klocków na przód. A3 2002 r 1.9 130km asz. Szczerze nie wiem jaka jest średnica czy 280 czy 288? W sklepie u mnie mam do wyboru jedynie najlepiej TRW tarcza 110zl plus klocki 90. Ewentualnie Bosch Tarcze 100 klocki 105. Niech ktoś podpowie albo inne firmy które mogę zamówić przez neta :)
-
288mm masz, pakuj textara, ate , oz, brembo, tr
Pozdrówki
marcin
-
Textar a TRW duża różnica? Bo cenowo prawie 100 😜
-
zależy czy na komplecie hamulców czy na komplecie klocków :)