Swoją drogą te Hella chodzą w poj364nych cenach 🙄🙄
Printable View
Swoją drogą te Hella chodzą w poj364nych cenach 🙄🙄
zazdrośnicy:)
ori hella projektory OEM+
cenowo to po lifty a w xsenonie praktycznie nie do zdobycia w zbliżonej kasie(cena uwarunkowana limitowaną edycją)
chyba jako po lifty nie szły więc jedynie adapterki w instalację
Co Wy kurła wiecie i chorych cenach za lampy :lol:
https://m.ebay-kleinanzeigen.de/s-an...51876-223-5902
Ile te projektory z a3?
Słuchajta. Ale mam pecha. Wczoraj kupiłem a3 w sedanie. 2015r 2.0T . Auto na pełnym wypasie. Po auto jechałem prawie do Zakopanego (600km ode mnie z wlkp) . Co się okazało na drugi dzień po zakupie. Jedna literka vin jest inna niż na tym co w papierach. Auto było już tam zarejestrowane i w vin auta 5 literka to E a w dowodzie rejestracyjnym, karcie pojazdu czy oc jest zamiast E literka F. Mój błąd że podczas zakupu nie porównywałem vin z auta z tym co w papierach. Dzwoniłem już do gościa. On twierdzi że nie wiedział nic o tym i też chce pomóc żeby to wyprostować. Poszedł tam do starostwa gdzie rejestrował, też dzwoniłem tam. On ma papiery z Usa skąd ściągał i kupił auto i tam jest poprawny Vin. Gościu ze starostwa w Nowym targu stwierdził że pani od nich która wpisywała dane pomyliła jedną literkę z E na F i dodatkowo diagnosta nie dopatrzył tego podczas sprawdzania auta. Już myślałem że będę musiał tam walić te 600km ponownie. Ale kazał podesłać papiery od auta i mają to u diagnosty i w urzędzie wyprostować i odesłać wsio. To jest kurła pech. Teraz co najwyżej mogę sobie na auto popatrzeć i posiedzieć w nim bo czekam na papiery żeby już u mnie przerejestrować
5 stuf tsza dać za takofe:/
szpikszpik tak to jest jak się ojdi oczyma kupuje a nie móskiem:)
Zbokzbych pilnuj teraz auta bo sie może okazać, że ani papieruf ani furmany możesz nie mieć.
Tego oczywisxie nie życzę ale wzmóż czujność
Wysłane z mojego Galaxy Note 10 przy użyciu Tapatalka
To racja. Byłem tak napalony na to ojdi jak szympans na banana. I teraz jest odkręcanie i latanie
Żbiku tutaj nikogo nie interesuja nowe auta i to jeszcze z USA...
Tu sami fanboje motoryzacji lat 90...
oj nie nie nie to Wam się w bańkach pi3rtoli a my to akceptujemy w miarę możliwości ale do czasu...
Aż takie nowe to nie jest. Pińć lat mo 😀