slicznie sie laczki kleja...pozdrowienia I szerokosci- PS uwazajcie na predkosc ;))
Printable View
slicznie sie laczki kleja...pozdrowienia I szerokosci- PS uwazajcie na predkosc ;))
Wciągałem się trochę w turystykę na moto, zrobiłem już 2000km od zakupu (w miesiąc)
Byłem w Sandomierzu, a teraz Ojców. Planuje Prage i polskie morze
Ale strasznie tyłek mnie boli po tych 300 czy 400km, myślicie że przeróbka siedzenia na żelowe pomoże?
Jakby ktoś miał ochotę na takie widoki to zapraszam do mnie, do tego mamy niezłe patelnie do pojeżdżenia
https://lh3.googleusercontent.com/-5...wanie%2529.JPG
Artur, żelowe siedzisko podobno bardzo dużo daje. Zmień i zdaj relację :)
Polecam F4i jest super wygodna - sebek moze powiedziec cos wiecej bo teraz na niej lata ;))
- - - Aktualizacja postu - - -
No to teraz zostal mi sie juz tylkko motor- ps jak ktos bedzie widzial mazde czarna WW223WE to prosze o info bo dzis mi ja zajeb*****ali!
Co to za plaga kradzieży...
A E60?
Toż to nowe samochody już kradną? Myślałem że to jest później cięzkie do "upłynnienia".
Tyle dobrego że na pewno AC było...
Na czesci;) do nowych aut tym lepiej;) bo ceny kosmiczne, szczegolnie do japoncow
Masakra, czyli w PL niewiele się zmieniło na przestrzeni ostatnich lat...
No wlasnie z tego co mi powiedzieli na policji kiedy zglaszalem kradziedziez hondy to pare lat byl spokoj a teraz wszystko wraca...pewnie powychodzili chlopacy i nie maja zajecia...;)
a tak z innej beczki, mialem ostatnio nieprzyjemne zdarzenie, upadl mi kask na beton z wysokosci okolo 1m i lekko pekl z tylu:/ pekniecie ma okolo 2cm. Przegladam rozne fora i co forum to inne opinie czy taki kask nadaje sie do dalszej eksploatacji i czy spelnia nadal swoje zadanie. Jedni mowia ze absolutnie, jesli jest pekniecie to wyrzucic i to tak by nikt go juz nie zalozyl a inni ze zewnetrzna warstwa odpowiada za mechanincz ochrone przed kamieniami na przyklad a warstwa wewnetrzna abosrbuje energie przy zderzeniu wiec jesli nie bylo w srodku glowy to nie odksztalcila sie i nadal spelnia swoje zadanie, co myslicie? Mozna to jakos sprawdzic? sa jakies serwisy co sie tym zajmuja? :)