A nie lepiej antenke na rns-e przylepić wtedy też mamy 6-7 satelit a nie trzeba nic robić. Albo obok lusterka przylepić na taśmę dwustronną, mowa oczywiście o zwykłej antence z allegro.
Printable View
A nie lepiej antenke na rns-e przylepić wtedy też mamy 6-7 satelit a nie trzeba nic robić. Albo obok lusterka przylepić na taśmę dwustronną, mowa oczywiście o zwykłej antence z allegro.
przeciez o tej samej antence pisze, ona jest tasme i ma w sobie magnes. lepiej przyczepic do dachu i wystarczy tylko odchylic kawalek podsufitki przy slupku przednim.
Załącznik 10149
Nie lepiej ukryć antene za RNSe pod kokpitem gdzieś z tyłu ? Ładnie i estetycznie wygląda bo bez żadnych widocznych kabli , też łapie ok. 6 satelit , mam tak u siebie (dokładnie te antenę).
a kto napisal o jakis wystajacych kablach? kable pod slupek i nic nie widac. i lapie lepiej niz pod kokpitem, dlatego lepiej do dachu.
mysle, ze temat anteny zostal tu juz wyczerpany.
ehhhh. przeciez nie na dachu od gory... zastanow sie.
pisze o odchylaniu podsuftiki. ona nie jest na dachu, tylko pod dachem, czyli od dolu.
Widziałem te anteny ale jednak wolałbym oryginalną tylko jak tu kwadratowy otwór wywiercić żeby dachu nie uszkodzić może ktoś montował gps antenę oryginalną to by coś poradził.
ja mam domontowanego rekina GPS na dachu, przy wierceniu było używane wiertło stożkowe
A ja wracam do mojego bo nikt mi nie udzielił odpowiedzi :( Gdzie mozna kupic kabel laczacy AMI z RNS-E ? Czy MDI tez bedzie pasowac ? Czy da sie podpiac zmieniarke i AMI jednoczesnie ?
Pozdrawiam !
Z etki wynika ze to dwa rozne kable, chyba tylko aso, lub razem z ami na alledrogo
Sam szukalem jakis czas temu, na razie odpuscilem temat. Mialem zamair polaczyc to z BT do muzyki ale Audi juz tego nie sprzedaje.
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2