bo te wtryski to możesz założyć do cieniasa albo pandy a nie do 1.8T
Printable View
bo te wtryski to możesz założyć do cieniasa albo pandy a nie do 1.8T
silnik przy max bucie ma bardzo duze zapotrzebowanie na paliwo i co z tym idzie potrzebuje szybkich wtryskiwaczy a hany zapier*** jak wsciekle przy tym silniku wiem co mowie i gregor tym bardziej
Kolego r4d3on cytuj, bo nie wiem do kogo tyczy się co piszesz:/ Piszesz coś o 1.8T a ja nie mam 1.8T, wiec nie wiem do kogo "rozmawiasz" :p
qba29dm do Ciebie :D i tak bierz hanke tylko nie wiem czy zielona nie bedzie za mocna na 125km, ja w pierwszej kolejnosci mialem brac zielona ale chodzila by na wysokim cisnieniu i wzielem niebieska
p.s kazdy inny wtryskiwacz oprocz hanki to dla mnie drut :D oprocz medow oczywiscie i keihinow
qba29dm - nie ma znaczenia czy 1.8 czy 1.8T. Ale widze że kolega się upiera przy listwie omegasa :) A niech bierze mi to lotto :) Znów dział lpg się ożywi za niedługo tylko troche drutów pod maske zawita :)
Radeon - aktualnie tak jak piszesz, hana,keihin,med, choc stare magic jety dają rade, niestety teraz juz nie mozna ich dostac. Moje magici ze starej serii robia bdb na nowym sofcie staga , korekty od temp teraz nie musiałem podstawiac. Jest igla :). Co oczywiscie nie oznacza że polecam brac magic jety, polecam ale stare :) tylko że ich juz nie dostaniecie.
niech zamontuje czerwone valdemarki :D
---------- Post dodany 18-03-12 o 12:24 ----------
gregor masz staga 4+? kiedy wyszedl ostatni software
ja mam 300-4 isa2 na tym ostatnim sofcie
r4d3on :
gregor10 :
Panowie to może jakieś liczby wreszcie podacie, które przemawiają za w/w wtryskiwaczami?? Ja nie powiedziałem, ze je załozyłem, tylko, ze ktoś mi je zaproponował, a Wy zachoujecie się co najmniej tak jakbym już po poradę przyszedł co z tym badziewiem zrobic?? :/
Może napiszecie mi znawcy tematu dlaczego OMVL nie dadzą rady, a dlaczego Hana będą OK ?? Tylko liczby proszę, bo pisać, ze nie dadzą rady bo nie to i ja potrafię:/
A co to wujek google to nie działa ?
PS. ja nie potrzebuje liczb, ja to sprawdziłem w rzeczywistości ;p