Niby mialem 118 tys ale w cuda nie wieże :), wiec pewnie mam dobre 200 przejechaneCytuj:
Oryginalnie napisane przez DTM
Printable View
Niby mialem 118 tys ale w cuda nie wieże :), wiec pewnie mam dobre 200 przejechaneCytuj:
Oryginalnie napisane przez DTM
to mieliscie dziure czy cos w tym mieszku?
no to ja mialem ok 90 tys i pewnie tez mam cos ponad 200 :thumright:Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Michas
zadnej dziury - tylko wytarcia w plastiku na gornej powierzchni galki :PCytuj:
Oryginalnie napisane przez (A)rturo
a co powiecie na masowe zamowienie na Xenony ? :D ciekawe ile taniej by bylo ... :> moze ktos sie dowiedziec :) poliweglanowe klosze w krakowie gosc robil za 1700zl ... (dla klubu) moze w grupie taniej wyjdzie :D
Proxa, gdzie w krakowie ??? moze sie cos dowiem, kto to robi, jak robi
chociaz wydaje mi sie, ze nie warto bo ksenony orginalne w poznaniu na gieldzie ja dalem 1600zl komplet, w jasienicy kolo bielska tez takie ceny maja,w gilwicach na gleldzie 1700-2000 ale duza mozna urwac. przerabiane soczewki na ksenony powinny tansze byc.
ty masz blisko do slomczyna, tam tez podobno duzy wybor roznych rzeczy z "rozbitych" aut. mysle ze tylnie poliftowe tez mozna w dobrej cenie znalezc.
mimusze uzyj opcji szukaj :P hahaha nie pamietam serio ale na forum oym bylo ze byl gosc co za taka cene robil :D nawet jego namiary chyba sa...
co do przerabiania jestem przeciw... jak orginal to orginal i juz... bo czasem moze wyjsc prawie jak xenon ;) :scratch:
No Proxa mi nie zalezy :tongue: bo ja mam. hehehe , myslalem, ze wy ewentualni zamawiajacy chcecie sie dowiedziec konkretow :jocolor:
:P nooo ok dam ci namiar na priv ... i lukniesz ale teraz jade do saloniku bo moja glupia czesc zebym mogl jechac do tylu :P hahahaa :D sorki za ot ... :)
Znalazlem wam, To nasz forumowicz TdiPower i nie z kraka tylko z Bielska-B.
Niech sie chlopak sam wypowie i gadajcie z nim konkretnie, bo ma dobra opinie :thumright:
Temat xenonow byl juz walkowany i poki co stanelo na cenie 1700zl dla Nas (od tdipower).
Potrzeba zeby bylo chyba 5-10 chetnych.
Moze tdipower znow podejmie temat :???: