ale jest to ori klej czy czyjaś robota?
Printable View
ale jest to ori klej czy czyjaś robota?
to nie dobrze, to zostaje mi tylko opcja zamiany tej lampy lub sprzedaży i kupno innej z miekkim klejem
---------- Post dodany 25-06-12 o 22:58 ----------
jest to ori klej, lampa nie była ruszana wcześniej. Jak fabryka skleiła tak trzyma do dzisiaj niestety za dobrze
Miałem podobnie, nie ma sensu się z tym bawić, bo bez uszkodzenia obudowy nic nie zrobisz.
hejka;)
orientuje się może ktoś czy tylne polifty są tak samo klejone jak przednie?? przód już czyściutki a z tylu po próbie przelania woda z jednej odpadl blysnik, jako ze jest to jedynie światło cofania chciałem ją pomalować tylko nie wiem czy rozbiorę ja po "upieczeniu"??
no nie da sie:P
Ja mam takie lampy z tym twardym klejem. Rozklejałem je przy pomocy opalarki, cienkiej szpachelki i nożyka do tapet. Gimnastyki jest co nie miara. Potem skleiłem na silikon i tak trzyma już 2 rok. Niestety nie wiem czy bym drugi raz się tego podjął ;)
Witam, zabieram się za pomalowanie poliftów w czerń, widzę że większość z Was nie maluje odbłyśnika wokół soczewki, jestem bardzo ciekaw jak wyglądały by lampy gdybym pomalował ten odbłyśnik, posiada ktoś może fotki takich lamp, Pzdr. :)
ja wiem jak wygląda, beznadziejnie...
Ktoś na forum tak miał zrobione i średnio to wyglądało, zbyt czarno...
malował ktoś w czarny połysk?