Ok ok będę czekał ;-)
Printable View
Ok ok będę czekał ;-)
tak własnie chciałem zapytać czy to nie byles Ty w Bysewie jakos wczoraj czy przedwczoraj, albo to był ten drugi kolega (widzialem czarne chyba 18'), bo nie jestem pewny, czy to nie były przedliftowe lampy :D, a z fabrycznym WG miałeś problemy, bo własnie ja tracę na 3 biegu troszkę doładowanie, a na 2-gim biegu występuje mocne przeładowanie
mi sie wysral zewnetrzny WG i wymienilem na drugi... to nie ja jechalem :)
- - - Aktualizacja postu - - -
jakis filmik zamieszcze jakos na dniach bo naerazie mam robote i nie mam czasu zeby sie odmulic ,....
Tak myślałem że masz zewnetrzny, a to jakiś chińczyk? Auto już finalnie wystrojone?
mam zewnwtrzny , wczesniej byl chinczyk a teraz mam oryginal tiala i jest wystrojone finalnie na te 348KM bo na wiekszym doladowaniu (1.6) bylo spalanie stukowe i jest 1.45 bara
liczyłem że będzie troszkę więcej km i nm :) ale nagraj jakieś filmiki i fajnie by było jak byś pomierzył auto bo jestem ciekaw czasów jakie potrafi wykręcić
wlasnie kolega kupil jakis taki przyrzad do pomiaru czasow i jestem z nim umowiony na nastepny tydzien :) to od razu w koncu cos nagram eh bo bez kitu to jest smutny temat. a tak w ogole to ostatnio sie scigalem z bmw e30 z silnikiem z bmw x5 320KM seryjnie i naprawde jestem pod wrazeniem jak szla chociaz i tak zostala z tylu :) mam filmik bo kolega nagrywal i moze wieczorem wstawie:)
http://www.youtube.com/watch?v=FUmYsPGdbLg
poprawka ... te bmw e30 ma silnik z bmw e65 750i...
pewnie trakcji miała zeroo ta e30 ;) ale twoje s3 tez grubo :)
hehe dlatego wole 4x4 im pogoda nie przeszkadza ;)