Cabus4, może wstaw tutaj info jak to zrobić w "ciągnikach" aby było dobrze, chyba że jest to ścisła tajemnica?
gabi901120 może rozwiniesz nieco swoją wypowiedź?
Printable View
Cabus4, może wstaw tutaj info jak to zrobić w "ciągnikach" aby było dobrze, chyba że jest to ścisła tajemnica?
gabi901120 może rozwiniesz nieco swoją wypowiedź?
ja mam wywalone całkowicie egr zamiast niego rurka z kwasówki tam mam wyście na wężyk do wskaznika więc miejsce mam napewno dobre ;]
miałem wstawione inny wskaźnik ale tez auto gauge i to samo było tyle że nie miałem jeszcze tego filterka więc też drgała.
mam ten poradnik też jest on w pdfie ;]
jak będę miał chwilę to zarzucę filmik jak u mnie wskaźnik pokazuje w czasie jazdy ;]
http://sendfile.pl/309857/montaz_zegarow.rar - manual do montazu w TDI
PoldasSs jesli tam masz wpiecie w uklad to spoko-jest dobrze:) co do poradnika to masz dokladnie ten sam. Zarzuc tym filmikiem jak ten wskaznik sie zachowje.
nosscore Twoj komentarz zbedny, forum jest po to by wymieniac sie informacjami i pomagac sobie nawzajem ale widze ze Tobie takie zachowanie jest obce! Nie wiem jak Ty, ale ja jezdze Audi A3, a forum o ''ciagnikach'' ma inny adres wystarczy wygooglowac.
parę dni temu montowalem u siebie zegar turbo i mam zamontowany tak jak napisałem i nic nie drga
dziś rano w trakcie jazdy do pracy tez testowałem i cisza i spokój ;)
czasami lekko drgnie jak auto ma ciężko pod dużą góre ale tak to bajka spokój :)
Ja wczoraj w trójniku zrobiłem zwężkę do około 2 mm i drga zdecydowanie mniej niż normalnie. Ja już do tego przywykłem :P opcji z filtrem jeszcze nie przerabiałem.
do kolegi cabus4 - "ciągniki" to diesle, co do reszty wypowiedzi wysłałem Ci priv.
koledzy powiedzcie mi co myslicie o wskaznikach mechanicznych np firmy stri chyba ze macie cos innego do polecenia co nie bedzie zbytnio sie psulo AG odpadaja amm ich dosc
Szukam wskaznika do 3 barow co polecicie dobrego za przystepna cene
Wysyłane z mojego LT26i za pomocą Tapatalk 2
Przy wskaźniku do 3 barów z tego co widzę nawet na allegro, to wybór robi się skromny. Szukałem wskaźników racetech-a jednak są głównie do 2,5 bara. Na rynku brytyjskim podobno nieźle są oceniane wskaźniki SHADOW np taki: http://allegro.pl/shadow-wskaznik-tu...230357479.html Cena też jest odpowiednia...
Widziałem to kiedyś chyba w EVO.