Odwiedzila SKP , wszystko OK. troche czepial sie braku kata ale przeszlo.
Printable View
Odwiedzila SKP , wszystko OK. troche czepial sie braku kata ale przeszlo.
zatankowałem ale potem wypaliłem pół baku :( i bd trzeba jechać jeszcze zalać
ale pokreciłem sobie dziś :) od odcięcia i jazda :D
A ja wczoraj zmienilem podwietlenie tablicy rejestracyjnej z led na zwykle zarowki, jeden led sie spalil w przeciagu 2 dni... tandeta jakas...
Zamontowałem spoiler z s3 :)
Tydzien temu na przeglądzie wyszło ze koncówka kierwonicza z prawej ma luzy wiec dziś obie zmieniłem na nowe MOOG'i + zbieżność
http://images39.fotosik.pl/527/9abbe7d0bf888eee.jpg
Zamontowałam obudowę akumulatora i uzupełniłam olej ;)
Kontrola płynów i oleju ;)
Wymieniłem olej,umyłem nadwozie i wysprzątałem wnętrze.
sprzedałem moją A3 i ciężko mi się było z nią rostać no i tęsknię za nią :_(
Umyłem moją myszkę.
odbieram dziś części z serwisu tylko 1500zł ałc.......niech to szlag a tyle byłoby wacików ;-/
kupiłam lampy na tył poliftowe ;)
po 2ch latach odgruzowałam bagażnik ! aż sobie to tutaj napiszę ! O ! wiecie co ja tam znalazłam . . . ; P
Oddałem auto do mechanika :( Podejrzenia uszkodzonej uszczelki pod głowicą :/
umyłem i nawoskowałem :P i jest cacy :) tylko jakieś gno.. mi się koło auta kręcą ;/ (obserwują itp ;/ )
Dziś wymieniłem króciec układu chłodniczego, nowe kierunkowskazy, naprawiłem angel eyesy i wstawiłem airboxa Simota z kompletnym dolotem do tego zatankowałem do pełna i dolałem uszlachetniacza.
Sporo sporo dziś się wydarzyło.
Dziś od listonosza odebrałam paczkę z kratką na halogen, od dobrego człowieka z forum :D
Jak już znajdę i kupię drugą, to obydwie zamontuję w zderzaku, zamiast obecnych "siatek" ;)
Dziś również krateczki zamówione pod halogeny.. jutro do ASO po resztę :)
Zamówiłem lampy poliftowe z 2009 roku :)
wstawiłem fisa! :)
kupiłem jej pokrowce
i umyłem ją w środku
A ja:
- Umyłem od środka szybki
- Posprzątałem wewnątrz
- Zatankowałem
- Umyłem z zewnątrz
A na koniec zrobiłem przegląd bo się skończył we wtorek he. :D Wszystko ok :D
Odebrałem od mechanika ;)
Moja prognoza się nie sprawdziła, czyli koszta zmalały do 40zł za nowy płyn chłodniczy :P:P
Witajcie, wymieniłem króciec /trójnik/,gdyż lekko przeciekał oraz zalałem nowy płyn chłodniczy G12 Plus. Ponadto wymieniłem wentylator chłodnicy silnika, gdyż skończył już swój żywot i chłodzenie silnika odbywało się poprzez wentylator klimatyzacji. Obecnie kręcą się oba, gdy temperatura przekroczy 90 stopni. Myślę,że jest coś nie tak i chyba będzie trzeba się udac do elektronika? Pozdrawiam.
wymieniłem sprzęgło na sztywne i jestem zadowolony.jeśli ktoś chce to polecę dobry warsztat w warszawie
Dodano:
wymieniłem sprzęgło
Zatankowana niunia do pełna :)
Założyłem osłony silnika.
mamy wszystko... jutro naprawy ;-) podnośnik..
Może nie dziś ale wczoraj zamówiony zderzak polift SF:):) w przyszłym tygodniu bedzie maska i będą sobie czekać na założenie:):)
autko dostalo nowy kompletny rozrzad :)
Lampy polifty założone na tyłeczek :)
Wykąpałam i wytarłam do sucha, żeby się nie przeziębiła :P
Zakupiony sworzen wahacza,osłona przegubu i olej do skrzyni , w Poniedziałek moj magik bedzie miał co robić:D
Przejechała sie po podobno nowo wybudowanej najdroższej drodze w Polsce - nowy odcinek S8 ;):D:D
Jechało się całkiem ładnie, ale sam zjazd zajął mi dobre 5 min, a później w stronę Poznania lepiej nie mówić...:(
umyta nawoskowana wstawiona do garazu ;):)
Odkurzanie+myjnia bezdotykowa.
Była na myjni razem z siostra A4 :P i dostała ledy do podświetlenia tablicy
Dostała komplet nowych żaróweczek do 3 stopa
wreszcie cały ryjek i kratki zostało przemalowac zderzak ;-)
Zabrałem na PŚ w Zakopanem, dzięki ESP udało mi się nie zaliczyć bandy :)
Kupiłem moduł tempomatu i manetkę - w sobotę montaż :)
Założone polifty na przód i tyłek:)
Dobiłem jej na liczniku wczoraj do 300 tys a dzisiaj zamówiłem tarcze i klocki ATE na tył. :D
Obkleiłem ją klubowymi naklejkami xD
Zatankowana za 50zł xD
I umyłem jej przednie lampy bo już źle się w nocy jechało haha :D:D
Przegoniłem ją dziś ponad 300 kilometrów, a potem umyłem ;)
co prawda nie dziś ale wczoraj został wymieniony olej na Motul Specific CNG/LPG 5w-40 oraz autko zostało umyte a następnie w ciepłym garażu nawoskowane :thumbright:
Zamontowałem tempomacik :) śmiga się na nim aż miło! :D. Zatankowałem ją :) sprawdziłem poziom oleju. A teraz czekam do wiosny na porządne umycie, odkurzenie, wyczyszczenie i wypolerowanie!
Zatankowałem oraz kupiłem lampy na tył :)
Red Smoke Sonar... podobają mi się :)
Ja dziś wyeliminowałem irytujące stukanie dobiegające z przedniego zawieszenia. Mianowicie wymieniłem poduszki stabilizatora. Potwierdzam że nie ma przeciwskazań do zrobienia tego we własnym garażu ;) Oprócz tego wymiana oleju Mobil 5W50 oraz filtru, z filtrem paliwa nie dałem sobie rady ( nie wiem jak zdjąć te wtyczki :( ) HELP ME !!!