Dopiero to weszło to srednio z opiniami bedzie...
Tak jak patrze na np. Nokie 6 2017 to kupe kasy (ponad 1200) a bebechy takie sobie, zeby nie powiedzieć słabe..:(
Ja wziałem Honora 8 i póki co jestem zadowolony z zakupu ;)
Printable View
Dopiero to weszło to srednio z opiniami bedzie...
Tak jak patrze na np. Nokie 6 2017 to kupe kasy (ponad 1200) a bebechy takie sobie, zeby nie powiedzieć słabe..:(
Ja wziałem Honora 8 i póki co jestem zadowolony z zakupu ;)
Czyli jednak honor :D
Będzie pan zadowolony!
Tak jest :D:thumbright:
A ja od października testuję Xiaomi MI5s i złego słowa nie mogę powiedzieć. Topowe parametry za normalne pieniądze
Ja Honora wyrwałem za 1.2tys, Mi5s tez ok 1200 ale nie moge narzekac na Xiaomi bo sam do tej pory takowe miałem (Redmi Note 2 prime) i byłem mega zadowolony ;) jedynie aparaty mają takie sobie ale nie ma tragedii ;)
Siema użytkuje ktoś może huawei mate 9 pro? Zastanawiam się czy warto go kupić? A może polecicie coś innego o podobnych parametrach? Samsung odpada. 😝
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Ziomki z roboty z działu Telekom zachwycają się tym Mate 9 Pro. Dla mnie doopy nie urywa ani pod względem wyglądu ani parametrów.
czemu samsung odpada? jakieś racjonalne wytłumaczenie?
pomijając fakt że wszystkie smartfony to teraz jeden chooj z wyglądu, to z nakładką się muszę zgodzić, jest tragiczna. ale wszystkie pozostałe marki mają jeszcze gorsze nakładki ;)
Obecnie mam P9 na EMUI i jak narazie mi pasuje. Może dlatego też myślę o 9 pro. A jak się ma LG G6?
Wysłane z mojego Huawei P9