Jezdzi ktos na K1300r?
Printable View
Jezdzi ktos na K1300r?
Nie pamiętam czy się udzielałem tu jako motocyklista, ale wrzuce filma ;) Ostrzegam, głupiej brawury tu raczej nie będzie..
https://www.youtube.com/watch?v=RIka...ature=youtu.be
Uprawia ktoś w mazowieckim motocross?
Mam KX'a 250 i Szopson również smiga na crossie. Ale ostatnio się tu chyba nie udziela.
Paweł z MX Nowicki startował zawodowo, ale już zakończył karierę. Ale jakbyś potrzebował jakichś porad to uderzaj do niego;)
Może porad to nie bo śmigałem 3 latka na kx 125 także z grubsza kumam czaczę, potem studia Warszawa, brak warunków itd, a teraz planuję zakup moto i tak z ciekawości pytam czy ktoś z tego grona jeżdzi coś:)
Malik powiedz jak w Warszawie z torami?
Nie smigam po torach, nie mam czasu. Za to KX250 jest na sprzedaz jesli bys chcial :D
Czas spróbować 4t, bo 2t już opanowane - chociaż najlepsze wspomnienia to z Cr250 właśnie:) A tak z ciekawości, który rocznik tego Kx-a? Ewentualnie więcej info możesz podrzucić na pw lub tu jak Ci wygodniej:)
Rocznik 2006. Muszę ją wystawić na sprzedaż. Pewnie wrzucę tu jakiś link :)
Taki 2T to wariat totalny. Zabawa przednia. U mnie problemem jest permanentny brak czasu :/
4T koniecznie, bo nie chce brać kilku baniaków z benzyną na sobotnie jeżdżenie:P
Brak czasu też dobija, ale mam nadzieję że chociaż raz w miesiącu zawsze się uda gdzieś wyjechać. I tu też dylemat czy coś ala WR450 czy rasowo CRF. Nie leżą mi przełożenia w tych rejestrowanych, ale przynajmniej dojadę na miejsce bez targania przyczepki:D
Czas pokaże, póki co jeszcze A3 domaga się pieszczot:)