Tak, 200 w deszczu na pewno jest bezpieczne 😆
Tapatalk
Printable View
Tak, 200 w deszczu na pewno jest bezpieczne 😆
Tapatalk
Kupilem ostatecznie Dębice presto z indeksem prędkości V za 700 zł chyba dobra cena różnica pomiędzy kodeksem H a V to kilka złotych chyba dobrze zrobiłem że wziąłem z V prawda :)
To ten niby nowy model UHP ?
OPONY LETNIE
prawda. Co najmniej V. Ja jeżdżę na W.
- - - Aktualizacja postu - - -
podobnie bezpiecznie bądź niebezpiecznie, zważywszy na prędkość 200 km/h, jak na suchym. Jednym autem się rozlecisz, drugim nie zauważysz prędkości. Just.
Panowie stalem przed wyborem nokianow z line, rainsportow 3 i yokohama z postu wyzej kolegi szparaga.
Wybor padl na raisporty 3 i jestem zaje*iscie zadowolony, przynajmniej narazie :D
Powiedzcie mi jedną rzecz: czy te Etykiety UE dla opon są miarodajnym czynnikiem przy wyborze opony?
Jeśli porównując opony różnych producentów wybierzemy tych z korzystniejszymi wynikami na etykiecie, to faktycznie będą to "lepsze" opony?
Witam, posiadam felgi 17'' szerokość 8 cali więc opona 225/45/17 co polecacie tak w cenie 1000-1300pln za 4 szt.
Witam wszystkich. Jakie polecacie opony w rozsądnej cenie(Nie więcej niż 1400 za 4szt) do felg 17Hh2x8J ET 35 ?? Czy muszą to być 225x45x17 czy mogą być 215x45x17? Jaka będzie różnica w jezdzie, wyglądzie, itd? :) Które kupić?