No bez przesady..elegancka brika dla prawdziwego faceta! Zawsze mozesz sobie program zrobic jak bedzie mocy malo;)
Printable View
No bez przesady..elegancka brika dla prawdziwego faceta! Zawsze mozesz sobie program zrobic jak bedzie mocy malo;)
szczerze... to fz6 s2 jakoś bardziej do mnie przemawia od er6f. Będę szukał czegoś w lepszym stanie. Dzięki za propozycje!
Prócz tych dwóch sztuk jeszcze macie jakieś inne, które mogą mnie interesować lub na które w ogóle nie patrzeć?
Honda Hornet (dla mnie charakterystyka silnika sporo bardziej atrakcyjna od tej z FZ6) ma 100KM
Albo Triumph Street Triple, tam masz 106KM bodajże i ten sprzęt w 3 cylindrach już naprawdę daje rade.
andi, idź w coś z owiewkami to zobaczysz dopiero co znaczy komfort :) Ja od siebie mogę polecić fazera, nie miałem nigdy ale dużo znajomych na takowych śmiga i każdy sobie chwali ten sprzęcior :) Choć wybór Horneta też jest niegłupi, ale moim skromnym zdaniem warto też rozwazyć przesiadkę na większą pojemność niż te skromne 600... :twisted:
Tak naprawdę, zamiast polecać to najpierw może odpytajmy kolegę Andi jakie on ma preferencje co do stylu jazdy, przeznaczenia motocykla, itd. Wtedy można dawać jakieś rady ;)
Mi mowil ze marzy o erf6..a tu patrz jaka okazja! :) kolezanka czeka juz na telefon od Ciebie !:) zapowiedziałem ze bedziesz dzwonil:)
hehe teraz juz wiesz, dlaczego wydawał mi się lekko damski? xd
szukam motorka 600-750 żeby brat też mógł pojeździć, a ma prawie 19 dopiero, więc nie mogę przesadzać. Chodzi mi o motocykl nie całkowicie sport, bo dłuższe trasy też mam w planie pokonywać, a w weekend troszkę poszaleć. Przykładowo chcę sobie zrobić wycieczkę do Włoch w przyszłym roku.
FZ6 będzie idealny, owiewka w trakcie turystyki jest bardzo pożądana. Typowy golas może zmęczyć w takiej trasce do Włoch.