samopoczucie niektórzy lubią mieć
- - - Aktualizacja postu - - -
A zmieni się np scena będzie nie wiem jak w 8l ale 8p jest spora różnica
Printable View
Według mnie po zmianie radia z jakiegoś Xploda za 100 pare złotych na ta właśnie Alpinke która mam różnica była ogromna. Całkowicie inny dzwięk mimo że głośniki były te same. Każde radio gra inaczej trzeba dostosować je pod siebie, chociaż każda marka gra na swój sposób i trzeba sobie posłuchac potestować.
Możecie mi powiedzieć co mam zrobić żeby głośniki nie trzeszczały, charczały . Radio pioneer deh-2200ubb głośniki przód jak narazie zwykła seria bo 16 sie nie mieszcza a przerabiać nie chce boczku jak dla mnie to źle wygląda ale każdy ma swoje gusta. Z tyłu ktoś odłączył głośniki a mniałem jbl cs265e to zmieniłem i ciagle trzeszczą itd jak radio dochodzi do połowy skali :/ . Co może być nie tak ?
Jak ustawie inaczej loud to różnica jest znikoma.
a wyłączałeś loud
Tak ma wyłączony loud i wszystkie ustawienia na zero ale to tylko troche daje różnicy
Jutro jeszcze przewody przy radiu polutuje bo są tylko skręcone , może to coś da.
Witam. Czy ktoś używał takiego sprzętu ? Jestem zainteresowany zmianą radia w swojej 8p na takie coś. Towar warty swojej ceny czy to jakiś chiński badziew?
http://allegro.pl/radio-nawigacja-dv...214382820.html
Pionka? Tzn bo nie w temacie jestem ?